Aeronews.ro, cel mai competent site de aviatie din Romania, a implinit 2 ani

BUCURESTI - 5 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Turism, Logistica/Transport, Internet

Pe 4 aprilie 2013 Aeronews.ro a sarbatorit 2 ani de la infiintare. Pentru a marca acest moment am lansat - in premiera pentru site-urile de aviatie din tara noastra - o noua sectiune: FLYnews, interviuri video cu oficiali din industria de profil.

www.aeronews.ro

www.aeronews.ro

Inca din prima zi misiunea Aeronews.ro a fost clara: sa ofere pasionatilor romani de aviatie informatii relevante si obiective preluate direct de la sursa. Ne-am propus sa conturam o comunitate in cadrul careia membrii sa fie la curent cu cele mai noi stiri si sa interactioneze uniti de dragostea pentru aviatie. La 2 ani dupa ce ne-am desprins de la sol ne bucuram sa constatam ca am reusit acest lucru. Au fost 2 ani in care Aeronews.ro a publicat numeroase stiri - multe dintre ele in premiera sau in exclusivitate pentru Romania - materiale speciale (Features), promotii, impresii de calatorie (sectiunea On-board) si clipuri fascinante din industria de profil. Tot pe Aeronews.ro gasiti orare de zbor actualizate in timp real si conditiile meteo pentru cele mai importante aeroporturi din Romania si din lume, respectiv noutati din aviatia comerciala, militara, sportiva si din segmentul elitist al business jet-urilor.

Din dorinta de a oferi si mai mult celor care ne urmaresc am decis sa trecem la nivelul urmator - FLYnews, interviuri video cu oficiali din aviatie. Materiale de calitate filmate si montate de profesionisti in domeniu. Incepand din 3 aprilie 2013 cei interesati pot viziona permanent pe homepage dialoguri cu oficiali ai companiilor aeriene, presedinti ai agentiilor din Romania, reprezentanti ai aeroporturilor sau companiilor din industria conexa. Fiecare interviu FLYnews aduce numeroase informatii de interes - unele oferite in premiera de interlocutori - si date adiacente celor publicate in comunicatele liniilor aeriene sau furnizate cu ocazia conferintelor de presa.

Surprizele pregatite de Aeronews nu se opresc aici, asa ca va invitam la bord - pe www.aeronews.ro, pe pagina noastra de Facebook si pe canalul YouTube (Aeronews Romania) - pentru a le descoperi impreuna. Lansat pe 4 aprilie 2011 Aeronews.ro este un brand din portofoliul Ingenium Media alaturi de voom.ro, superleasing.ro, comunicateauto.ro, trucknews.ro si superlifestyle.ro. Proiectul Aeronews a fost initiat de Mihai Ivascu, jurnalist si General Manager Ingenium Media, si Teodor Stefan, jurnalist cu o experienta de peste 12 ani in presa dintre care 9 ani dedicati industriei aviatice. Iata doar cateva dintre reperele Aeronews.ro din ultimii doi ani:

- Singurul site dinRomaniainvitat de Lufthansa la prezentarea noului Boeing 747-8 Intercontinental (Frankfurt, mai 2012);

- Interviu realizat in exclusivitate pentru Romania cu Michael Wisbrun, CEO-ul aliantei SkyTeam (Londra, noiembrie 2011);

- In premiera pentru Romania am prezentat, in ianuarie 2013, noile rute pe care Emirates le va lansa in acest an;

- Tot in premiera pentrutaranoastra am publicat, in decembrie 2012, noile rute Turkish Airlines programate pentru 2013;

- Primul site de aviatie din Romania care a prezentat configuratia Airbus A380 si Boeing 787 Dreamliner British Airways (decembrie 2012).

 

Pentru informatii suplimentare:

Teodor Stefan, Redactor-Sef / teodor@aeronews.ro

Mihai Ivascu, General Manager / mihai@ingeniummedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenium-media-srl/aeronews-ro-cel-mai-competent-site-de-aviatie-din-romania-a-implinit-2-ani