Aeronews.ro, liber pentru decolare!

BUCURESTI - 4 aprilie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

- Din 4 aprilie un nou site dedicat pasionaților de aviație își ia zborul
- Știri, analize, secțiune video, interviuri cu executivi din domeniu, features
- Informații meteo pe aeroporturi, orar zboruri în România și în străinătate

Conceput 100% pentru pasionații zborului, Aeronews.ro își propune să devină cea mai competentă sursă de informații din domeniu. Prezentarea grafică, structura și interfața de navigare sunt completate de un conținut editorial updatat zilnic.

Aeronews.ro

Aeronews.ro

Pe lângă cele trei secțiuni dedicate - aviație civilă, aviație militară/sportivă și business jet - utilizatorii au la dispoziție o galerie foto, o zonă video și link-uri către site-urile companiilor aeriene care operează în România. Cei ce călătoresc frecvent pot consulta informațiile meteo pe diferite aeroporturi, dar și orarul plecărilor/sosirilor actualizat în timp real pe aeroporturi din România/străinătate.

Alături de fluxul de știri, Aeronews.ro aduce analize bine documentate, dar și interviuri cu jucătorii-cheie din domeniul aviației: președinți de companii, directori de marketing/PR, reprezentanți ai aeroporturilor, etc. Materialele speciale (features) joacă un rol important în structura site-ului, aici fiind abordate subiecte variate: premiere în industrie (dușuri la First Class), recorduri (cel mai lung zbor non-stop) și evenimente de interes (Saloane aeronautice, lansări, manifestări sportive). Totodată, Aeronews.ro este singurul site românesc de aviație care prezintă tendințele din domeniu și cum vor afecta acestea modul în care călătorim.

Aeronews.ro este un produs Ingenium Media. Înființată în anul 2008 din dorința de a dezvolta produse media de înaltă calitate, Ingenium Media implică în activitatea editorială doar jurnaliști cu experiență în presa auto și cea de lux. Produsele dezvoltate până în prezent sunt voom.ro, superleasing.ro, comunicateauto.ro, superlifestyle.ro și aeronews.ro.

 

Pentru informații suplimentare:

Teodor Ștefan, redactor-șef / teodor@aeronews.ro

Mihai Ivașcu, manager / mihai@aeronews.ro