ICONICSTAYS.com, pentru calatorii de neuitat

BUCURESTI - 3 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Turism, Internet

Momente emblematice, experiente memorabile si senzatii rafinate. ICONICSTAYS.com, ghidul personal in lumea calatoriilor de 5 stele, este gata sa vi le asigure.

București, 4 iunie 2013 - Destinatii de o frumusete rara. Calatorii uimitoare. Si amintiri pentru o viata intreaga. Cand vine vorba despre momente capabile sa-ti taie respiratia exista cateva locuri in lume care sunt pe atat de spectaculoase pe cat se spune. Hoteluri fascinante, resort-uri luxoase si experiente memorabile care se ridica la inaltimea asteptarilor si, in unele cazuri, chiar le depasesc. Indiferent cat de departe ai calatorit pana acum, cat de multe locuri ai vizitat sau cu cate culturi ai interactionat intotdeauna exista altele care de-abia asteapta sa fie descoperite, savurate si povestite.  

ICONICSTAYS.com este mandru sa fie ghidul dumneavoastra in a descoperi aceste hoteluri si resort-uri uimitoare, aceste experiente unice si oameni fascinanti. Nu va oferim doar review-uri ale unor proprietati de 5 stele, ci ne concentram si pe persoanele care transforma, prin deciziile si actiunile lor, turismul. Presedinti, oficiali de rang inalt sau proprietari de afaceri, toti au cuvantul in sectiunea "Oameni emblematici". Prin intermediul "Experientelor" va invitam sa descoperiti evenimente capabile sa provoace placere, fie ca vorbim despre un zbor cu un business jet sau un tur prin Europa la volanul unora dintre cele mai faimoase automobile sport. Daca vreti sa fiti uimiti, sectiunea "WOW Factor" se achita cu brio de aceasta sarcina. Extrem de usor. Nu in ultimul rand, va vom tine la curent cu cele mai noi si mai interesante stiri din turism pe care le puteti consulta in sectiunea dedicata.

Si asta nu e tot. Daca v-au impresionat un hotel anume, un resort sau o experienta despre care ati citit pe ICONICSTAYS.com puteti sa le rezervati printr-un simplu click. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul "Rezerva", sa completati formularul aferent si cererea va ajunge la echipa noastra de experti in turism, care va vor contacta ulterior.

Fiti gata pentru momente emblematice. De neuitat. 

Despre echipa ICONICSTAYS:

Teodor Stefan, fondatorul proiectului si redactor-sef, are o experienta de peste 12 ani in jurnalism si de peste 9 ani in presa de lux scrisa si online . Intre aprilie 2004 si decembrie 2012 a fost Travel & Aviation Editor, respectiv redactor-sef adjunct al primei reviste de lux din Romania, publicata lunar. A calatorit in numeroase tari unde a avut ocazia sa descopere hoteluri emblematice, Armani Dubai, InterContinental Paris Le Grand si The Dorchester Londra fiind cateva dintre acestea. "ICONICSTAYS se adreseaza calatorilor cu gusturi rafinate, persoane care nu se multumesc cu putin si stiu sa aprecieze detaliile ce fac diferenta. Este un proiect la care tin foarte mult, cu potential, mai ales in afara Romaniei. Factorul WOW va juca un rol important in subiectele abordate pe ICONICSTAYS.com, indiferent ca vorbim despre hoteluri, destinatii, personalitati sau experiente", precizeaza Teodor.

Mihai Ivascu este General Manager al agentiei Ingenium Media, agentie care s-a ocupat de realizarea si de interfata site -ului, rezultatul fiind spectaculos. In ultimii 7 ani Mihai a lansat peste 20 de proiecte proprii in mediul online si peste 100 de proiecte pentru clientii agentiei Ingenium Media. In dezvoltarea companiei a pornit cu un background in presa, exeperienta fiind ulterior transformata in proiecte editoriale online. "A venit momentul sa lansam un nou proiect, de aceasta data la nivel mondial deoarece domeniul premium cunoaste o evolutie serioasa atat din punct de vedere al presei, cat mai ales al turismului. Perfect justificat, ICONICSTAYS.com concentreaza experienta noastra de pana acum intr-o platforma ce ofera continut de calitate si posibilitatea de a rezerva experientele propuse, cererile fiind procesate de o agentie de turism proprie dedicata acestui proiect", afirma Mihai referindu-se la ICONICSTAYS.com.

Taguri: turismsiteInternetwebsiteonlinecalatoriihoteluri
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenium-media-srl/iconicstays-com-pentru-calatorii-de-neuitat