Mai multe optiuni pentru calatorii inspirate

BUCURESTI - 4 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism

Hotel Deals Consulting (www.hoteldeals.ro) a devenit agentia de turism Aeronews .ro, cel mai competent site de aviatie din Romania.

Bucuresti, 4 iulie 2013 - Astfel, iubitorii de calatorii au la dispozitie si mai multe optiuni pentru a se relaxa in vacanta mult dorita alaturi de familie sau de prieteni. Va ganditi, tot mai insistent, la o plaja superba din Maldive sau Seychelles? Visati sa mergeti cu persoana iubita intr-un sejur romantic, departe de lumea agitata? Sau poate trebuie sa intreprindeti o calatorie importanta de afaceri in cel mai scurt timp si nu aveti timp pentru a cauta cele mai bune tarife de cazare / bilete de avion. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati expertii in turism Hotel Deals Consulting care se vor ocupa de cererea dumneavoastra pentru a o solutiona rapid si elegant. Indiferent de natura cererii - hoteluri si resort-uri de 5 stele, cazare de buget, zbor in clasa Economy, Business sau First - echipa Hotel Deals Consulting va arata toate alternativele pentru a fii informat si a alege in cunostinta de cauza.

Despre Hotel Deals Consulting

Agentia isi propune sa ofere clientilor produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate. Tarifele accesibile, serviciile profesionale, programe turistice atractive, respectul fata de client si modul prietenos sunt calitatile principale ale agentiei, care este specializata pe urmatoarele categorii de servicii turistice:

- Rezervarea de bilete de avion pentru orice destinatie si cu orice companie aeriena, inclusiv companii low-cost;

- Rezervarea de locuri de cazare prin sisteme de rezervare on-line/furnizori, cu acces direct la unitatile de cazare din intreaga lume;

- Croaziere si vacante exotice, excursii tematice cu caracter cultural si religios, sejururi interne si externe (individual si grupuri), city break-uri;

- Servicii de odihna si tratament in statiunile balneare din tara si din strainatate (spa);

- Servicii de transfer aeroport – hotel – aeroport;

- Asigurari medicale de calatorie / asigurari storno;

- Servicii corporate, team-building;

- Consultanta turistica.

Despre Aeronews.ro

Infiintat pe 4 aprilie 2011 www.aeronews.ro a decolat cu o misiune clara: sa ofere pasionatilor de aviatie informatii relevante si obiective preluate direct de la sursa. In cei peste 2 ani Aeronews.ro a publicat numeroase stiri - multe dintre ele in premiera sau in exclusivitate pentru Romania - materiale speciale, promotii, impresii de calatorie si interviuri cu persoane-cheie din industria de profil. In aprilie 2013 Aeronews.ro a fost primul site de profil din tara noastra care a lansat FLYnews, sectiunea de interviuri-video cu oficiali din aviatie. La mijlocul lunii iunie, Aeronews.ro a publicat - in exclusivitate pentru Romania - un amplu interviu cu singurul capitan roman pe Boeing 787 Dreamliner. Interviul a fost primit cu entuziasm nu doar de pasionatii de aviatie, ci si de oameni care nu au legatura cu domeniul dar stiu sa-i aprecieze pe cei dispusi sa faca sacrificii pentru a-si realiza visurile. Totodata, interviul exclusiv realizat de Aeronews.ro a fost preluat de numeroase site-uri si a devenit viral pe Facebook, primind peste 545 de LIKE-uri si 250 de SHARE-uri.

Hotel Deals Consulting

Strada Dristorului 57, sector 3, Bucuresti / office@hoteldeals.ro, 021/227.38.32

www.hoteldeals.ro

Taguri: turismmediahotelcalatoriiaviatieingeniumaeronewsdeals
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenium-media-srl/mai-multe-optiuni-pentru-calatorii-inspirate