Modele de investiții inovatoare pentru clienții români

BUCURESTI - 8 decembrie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

• DIF Broker lansează noi modele de investiții prin intermediul unui sistem de tranzacționare on-line
• Modelele noastre sunt furnizate printr-un sistem de tranzacționare on-line, unde investitorul va putea vedea investiția în timp real de oriunde, oricând.

Modele de investiții inovatoare pentru clienții români
 '' Aceste modele permit clientilor să investească în întreaga lume fără dificultăți, fără complicații, să înțeleagă modelul în care au investit banii, să aibă sentimentul de siguranță, chiar dacă nu vor înțelege piața financiara din Japonia sau nu vor ști mare lucru despre Japonia; vor fi în măsură să aibă disponibil un model de investiție pentru această piață. 

Paulo Pinto, COO al DIF Broker

DIF Broker Sociedade Financeira de Corretagem, SA ,recent deschisă pentru investitorii din România, a lansat noile modele de investiții prin intermediul unui sistem de tranzacționare on-line. Aceste modele au drept scop diversificarea investițiilor și oferă clienților posibilitatea de a deține portofolii la nivel global.

Într-o lume financiară în care emoțiile sunt principalul factor de decizie, aceste modele sunt guvernate de propriile reguli, unde emoțiile umane sunt inexistente. Prin urmare, metoda va lucra doar pentru beneficiile investitorului. DIF Broker folosește metodologia partenerului strategic -Dorsey Wright Associates -, un puternic instrument de investiție care vă ajută să investiți întelept.

Investitorii nu trebuie să fie experți în piețele globale de capital pentru a avea succes și pentru a beneficia de avantajele oportunităților apărute prin aceste modele de investiții.

DIF Broker intâmpină investitorii români cu o largă perspectivă, le oferă posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate globală, unde vor cunoaste o viziune diferită a piețelor financiare. De asemenea, DIF Broker oferă și posibilitatea de a investi în produse financiare prin metodele sale inovatoare. Desigur, clienții pot investii pe cont propriu intr-un mediu on-line folosind un cont individual de tranzacționare, disponibil prin platforma noastra DIF Freedom.

Robert Cazan, reprezentantul DIF Broker pe România, adaugă: “ Metodologia noastra a reușit timp de peste 25 de ani, iar metodele noastre au fost testate pe mai multe piețe ‘’bull & bear’’, așadar dorim să împărtășim investitorilor români cultura, gândirea și percepția noastră despre aceste metode de investiții.’’

‘’DIF Broker pentru investitorii diferiți’’

 Pentru mai multe informații îl puteți contacta pe Robert Cazan: romania@difbroker.com

DIF Broker Sociedade Financeira de Corretagem, SA

AV da Liberdade 1250-149 Lisbon, Portugal

+40 373 78 15 16

www.difbroker.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenium-media-srl/modele-de-investitii-inovatoare-pentru-clientii-romani