Superleasing.ro - singurul site cu anunturi auto verificate !

BUCURESTI - 22 martie 2010

Comunicat tip General in Auto

SuperLeasing.ro se afirmă drept singurul portal de anunţuri auto premium din România. Standardele ridicate impuse de SuperLeasing.ro se regăsesc în calitatea imaginilor şi exactitatea informaţiilor comunicate.

Superleasing.ro - singurul site cu anunturi auto verificate !

Site-ul se vrea un proiect business-to-business ce reda anunturi cu masini finantabile in leasing de catre societatile romanesti. Pe langa modelele second-hand din parcurile dealerilor, vizitatorii vor mai putea regasi modele aflate pe stoc, cu 0 km.

Informarea prin intermediul SuperLeasing.ro înseamnă credibilitate şi eficienţă. Site-ul s-a lansat recent şi deja a încheiat parteneriate în Romania şi în strainătate. Printre dealerii auto de la care sunt preluate anunţuri, se numără Motor AG Piteşti, Autoklass Bucureşti, Colina Motors Bucureşti şi Centrul Lamborghini - Bentley Stuttgart. Pe lângă importatori şi dealeri autorizaţi, ofertele sunt preluate de la companii de leasing şi reprezintă autoturisme recuperate sau cesionari de contracte. Indiferent de situaţie, sursa este atent verificată.

Calculatorul de leasing dezvoltat in parteneriat cu FinZoom.ro include oferte de la toate companiile care ofera leasing si credit in Romania si reda cu acuratete calculatii pentru fiecare model in parte. Automobilele prezentate pe Superleasing.ro indeplinesc conditiile de finantare in leasing, valoarea sau vechimea fiind criterii dupa care se realizeaza selectia intre companiile care finanteaza sau nu un anumit tip de masina.

Preluarea pe site-ul SuperLeasing.ro a anunţurilor auto sau utilaje este condiţionată de seriozitatea ofertanţilor, reprezentaţi exclusiv de persoane juridice. Tocmai pentru avea control asupra informaţiilor de pe site, anunţurile sunt înscrise direct de la dealeri prin intermediul programatorilor. SuperLeasing.ro nu presupune niciun sistem de înscriere directă a anunţurilor.

Practic, un vizitator al site-ului nu îşi poate face cont si posta anunţuri pe site-ul nostru. Serviciile sunt orientate direct bussiness-to-bussiness, tocmai pentru a oferi maxim de încredere potenţialilor clienţi în veridicitatea anunţurilor. Acest detaliu ne diferenţiază de restul site-urilor de anunţuri care nu pot oferi nicio garanţie pentru anunţurile postate de useri.

Înscrierea în baza de anunţuri se face prin contractarea individuală a fiecărui anunţ în parte sau prin contractarea de spaţiu publicitar. Echipa Superleasing.ro oferă suport foto pentru anunţuri (fotograful nostru se va deplasa la sediul partenerului pentru a fotografia maşinile – contra cost) şi asistare permanentă de actualizare a bazei de date (se verifică situaţia anunţuri noi/anunţuri care trebuie retrase de pe site deoarece maşinile în cauză au fost vândute).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenium-media-srl/superleasing-ro-singurul-site-cu-anunturi-auto-verificate2