Creste numarul internautilor interesati de promotii

BUCURESTI - 31 mai 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Site-ul www.infopromotii.ro a inregistrat in luna mai cifra record de 6.500 vizitatori.

Sorin Tomsa, Managing Director infopromotii.ro, declara: “Pentru un site de nisa, care s-a lansat in spatiul virtual in urma cu mai putin de un an si jumatate, este o realizare. Infopromotii.ro a cunoscut inca de la inceput o crestere constanta in ce priveste cifra de vizitatori, asa cum s-a intamplat si cu numarul de afisari, care este corelat cu numarul de promotii despre care s-au interesat acestia. Ceea ce demonstreaza ca fiecare produs si fiecare promotie isi au publicul reprezentat pe Net, de la produse de curatat la dulciuri, de la racoritoare la cosmetice, de la servicii bancare la aparatura IT sau electrocasnice. La celalalt capat al conexiunii, pe Net sunt oameni care spala, gatesc, investesc, fac cumparaturi de tot felul si care gandesc pragmatic: daca tot cumpara produse, de ce sa nu castige si premii, participand la promotii? Noi le spunem ce pot castiga si cum, le raspundem la intrebari, le furnizam regulamentele complete ale promotiilor si listele de castigatori'.
Din ianuarie 2005 si pana in prezent, pe www.infopromotii.ro au fost publicate 137 promotii si s-au inregistrat 714 abonati.

Despre Ingenius Impex

www.infopromotii.ro este o initiativa a companiei Ingenius, care mai detine si site-ul www.infoproduse.ro.
office@infopromotii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingenius-impex/creste-numarul-internautilor-interesati-de-promotii