Inginerie financiara

Definitie Inginerie financiara

Proces de combinare, divizare si creare de instrumente financiare cu scopul indeplinirii unro obiective financiare licite, cu grad sporit de profit, in cadrul unro constrangeri legale cu deosebire de natura fiscala.Ingineria financiara este opusa manipularilor si combinatiilor financiare cu scopul de evaziune fiscala sau de frustrare a unei persoane de drepturile banesti cuvenite, adica este opusa pseudo-ingineriei financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inginerie financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inginerie financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inginerie financiara. Definitiile termenilor despre Inginerie financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inginerie financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inginerie financiara.