De Sarbatori, Balneomedcenter are grija de sanatatea ta!

Ramnicu Valcea - 2 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Policlinica Balneomedcenter, parte a grupului medical Sofianu (din care face parte si Spitalul Balneomedcenter, cel mai mare si modern spital privat din Oltenia) continua actiunile de constientizare asupra importantei sanatatii, adresate in special valcenilor, printr-o noua campanie medicala “De Sarbatori, Balneomedcenter are grija de sanatatea ta”, campanie care se desfasoara in perioada 1-15 decembrie , in Ramnicu Valcea.

De Sarbatori, Balneomedcenter are grija de sanatatea ta!

Prezenta campanie urmareste aceleasi obiective ale campaniei din luna noimebrie din River Plaza Mall, respectiv de preventie si  informare  asupra importantei sanatatii si a unui stil de viata armonios,  si se desfasoara sub acelasi slogan “Singura solutie care nu lasa semne este preventia”.

Campania din perioada 5-13 noimebrie 2016, din River Plaza Mall s-a  bucurat de un real succes si interes din partea valcenilor , sute de persoane beneficiind de serviciile medicale oferite gratuit la standul din Mall.

               Astfel, am decis sa extindem programul prin noi campanii si actiuni desfasurate  pe plan local, avand ca obiective educationale sustinerea conceptului de profilaxie si medicina preventiva, dar si promovarea accesului pacientilor la servicii medicale care să permită evaluarea starii de sanatate a pacientului ,formularea diagnosticului si sa ofere cele mai bune solutii de tratament.

             Cu emoție, dorință de a dărui și de a îi bucura pe cei din jur, Grupul Medical Sofianu organizează Campania ,, De Sarbatori Balneomedcenter are grija de sanatatea ta !’’. Pentru ca ne dorim ca si in perioada sarbatorilor de iarna sa va putem fi aproape la nevoie, va daruim cele mai solicitate  pachete de sanatate de-a lungul anului, astfel:

- 10 pachete de recuperare medicala (consult + 10 zile tratament, fizioterapie-kinetoterapie)

- 10 pachete pediatrie(consult si pachet analize laborator)

- 5 pachete geriatrie (consult + electrocardiograma+ evaluare nutritionala)

- 5 pachete neurologie (consult + pulsoximetrie)

 

Cauta echipa medicala Balneomedcenter si solicita talonul de participare la tombola organizata in incinta Policliniciii Balneomedcenter din Str.Carol, nr.17.

Ne vei gasi in:

      ·         

Kaufland in perioada 1-4 Decembrie2016 , astfel: 1-2 decembrie in intervalul orar 17-19 si 3-4 decembrie in intervalul orar 10-12

      ·         

Farmaciile Catena din Ramnicu Valcea, in perioada 12-14 decembrie in intervalul orar 17-19

      ·         

Farmaciile Bajan

 

Poti descarca talonul de participare la tombola, de pe site-ul nostru www.balneomedcenter.ro  si paginile de Facebook 

 

Toti pacientii care au  posibilitatea de a se deplasa la sediul Policlinicii Balneomedcenter din Str.Carol I, nr.17 (program Policlinica : Luni-Sambata, in intervalul orar 8-19), pentru a inmana reprezentantilor noștri  talonul  completat de participare la tombola, vor beneficia gratuit de monitorizarea tensiunii arteriale , calcul indice de masa corporala , pulsoximetrie, monitorizarea  glicemiei Ceilanti doritori sunt rugati sa trimita talonul completat de participare la tombola,prin posta la adresa Policlinicii Balneomedcenter .

Taloanele de participare se depun completate cu datele de identificare ( nume, prenume, numar de telefon, adresa de email ).De asemenea se va mentiona pe talon si pachetul preferat.

Valabilitatea pachetelor 2 luni  de la data anuntarii castigatorilor. Extragerea va avea loc in  data de 5 Ianuarie 2017 la ora 12 la sediul Policlinicii Balneomedcenter .

Detalii despre campanie puteti urmari pe site-ul nostru www.balneomedcenter.ro  si pe paginile de Facebook.