Insieme Grand Resort isi externalizeaza departamentele de marketing si evenimente corporate

BUCURESTI - 26 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Insieme Grand Resort, un concept de 4* unic in Romania, situat la 45 de km de Bucuresti isi externalizeaza, incepand cu aceasta luna, departamentele de marketing si evenimente corporate prin agentia de publicitate InGraf Media.

Insieme Grand Resort isi externalizeaza departamentele de marketing si evenimente corporate
 Incepand cu aceasta luna am decis sa externalizam departamentele de marketing si evenimente corporate prin agentia InGraf Media, care are un department specializat de marketing hotelier, tocmai pentru a ne asigura ca imaginea brandului Insieme Grand Resort este gestionata si comunicata intr-un mod profesionist. 

Georgeta Paun, CEO Insieme Grand Resort

Situat in satul natal al pictorului Nicolae Grigorescu (Pitaru, jud DB), Insieme Grand Resort reprezinta o creatie unica a conceptului de leisure, prin imbinarea intr-un mod armonios a confortului, serviciilor  diverse , a relaxarii si a starii de bine , reusind sa ofere oaspetilor experiente unice.

                Fiind cunoscuta pe piata atat ca o locatie de leisure, cat si ca o locatie deosebita pentru organizarea diferitelor evenimente corporate si private, Insieme Grand Resort ofera oaspetilor:

    Servicii de cazare in cele 42 de camere (32 de camere standard si deluxe; 10 apartamente), situate in cele 2 corpuri de cazare -hotel si conac-;Restaurant (cu influente atat din bucataria internationala, cat si romaneasca);2 Sali de conferinta (80 si 200 locuri);Piscina interioara semiolimpica; piscina exterioara si disco bar;Relaxare si divertisment: centru de echitatie , lac de pescuit, servicii spa (masaj, tratamente corporale; proceduri de refacere-reabilitare); terenuri de sport-multifunctional si tenis-; fitness; billiard, tenis de masa; evenimente si petreceri tematice.

“Insieme Grand Resort este locul in care oaspetii care ne-au trecut o data pragul  s-au reintors cu drag de fiecare data cand au avut ocazia, atmosfera, serviciile, confortul si accesibilitatea fiind cateva dintre atuurile noastre. Incepand cu aceasta luna am decis sa externalizam departamentele de marketing si evenimente corporate prin agentia InGraf Media, care are un department specializat de marketing hotelier , tocmai pentru a ne asigura ca imaginea brandului Insieme Grand Resort este gestionata si comunicata intr-un mod profesionist. Dorim sa ne intarim brandul si sa ne pozitionam pe piata regionala si nationala ca o locatie inedita atat pentru relaxare, cat si pentru organizarea diferitelor evenimente speciale, dar mai ales corporative, segment pe care l-am dezvoltat in ultimii ani, si dorim, ca prin externalizarea departamentelor de marketing si  evenimente corporate sa il dezvoltam la potentialul real”- a declarat Georgeta Paun, CEO Insieme Grand Resort.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingraf-media/insieme-grand-resort-isi-externalizeaza-departamentele-de-marketing-si-evenimente-corporate