O noua viziune si noi servicii la Euro Park Fundata!

BUCURESTI - 19 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism

Complexul turistic Euro Park Fundata revine pe piata turistica si hoteliera cu o noua viziune de management hotelier, precum si noi servicii, complexul fiind preluat de un grup de investitii din Franta.

Euro Park

Euro Park

 “Avem o strategie si un plan de management si dezvoltare bine structurate, prin care dorim sa cream un concept turistic aparte, care sa reflecte nevoia consumatorului de servicii turistice (leisure sau business), obiectivul nostru fiind acela de a ne diferentia prin confort, calitatea serviciilor hoteliere si inedit.  

Georgiana Stoica, CEO Romania

Incepand cu primavara acestui an (a.c 2019), Complexul Euro Park Fundata 5* a fost preluat in gestiune si administrare de catre CN2I Properties Accommodations, parte a grupului international CN2I, unul dintre liderii francezi in investitii imobiliare.

Situat in mijlocul naturii virgine,la o distanta de 18 km de Castelul Bran, Euro Park Fundata este un resort complex, care a luat nastere din pasiunea pentru apropierea fata de natura, pentru a oferi clientilor experiente unice de relaxare si reconectare cu natura.

 Un concept turistic aparte, care se adreseaza turistilor din segmentul leisure, segmentului corporate si business, dar si altor activitati sportive organizate, Euro Park Fundata va beneficia incepand din acest an de know how-ul si politicile de management hotelier al grupului CN21, constand intr-o strategie coerenta de pozitionare pe piata si investitii in infrastructura si servicii.

“Avem o strategie si un plan de management si dezvoltare bine structurate, prin care dorim sa cream un concept turistic aparte, care sa reflecte nevoia consumatorului de servicii turistice (leisure sau business), obiectivul nostru fiind acela de a ne diferentia prin confort, calitatea serviciilor hoteliere si inedit. Tocmai de aceea, strategia de pozitionare pe piata pentru Euro Park Fundata o reprezinta crearea unui concept turistic care promoveaza traditionalul si traditiile  in forma cea mai pura, intr-un context hotelier modern, accesibil si tot mai cautat de catre turistii care doresc sa evadeze din cenusiul urban”, a declarat Georgiana Stoica, CEO CN2I Romania

Despre Euro Park Fundata

Situat intr-o zona pitoreasca, la 18 km de Castelul Bran, si dispunand de o suprafata de 50000 m2, Complexul Euro Park Fundata dispune de 34 de camere moderne, in 5 vile moderne, clasificate la 5 margarete. Complexul dispune de o piscina interioara si zona de wellness, teren de tenis, teren de fotbal si o zona de activitati indoor.Pentru organizarea evenimentelor corporate (traininguri, cursuri, prezentari, sedinte), dispunem de o sala de conferinte, dar si spatii speciale pentru organizarea activitatilor de team building outdoor. Pentru segmentul corporate, complexul ofera si alte servicii specifice: petreceri tematice, foc de tabara, BBQ, tir cu arcul, paintball, atv-uri si treasure hunt. Restaurantul complexului are specific traditional romanesc, oferind preparate proaspete si variate, cu produse provenite de la producatorii locali, strategia de promovare si vanzare bazandu-se pe promovarea traditionalului si a traditiilor locale