Policlinica Balneomedcenter e acum in inima orasului!

Ramnicu Valcea - 19 octombrie 2016

Comunicat tip General in Sanatate

Spitalul Balneomedcenter Sofianu, cel mai mare spital de recuperare si reabilatare medicala din zona Olteniei, isi continua dezvoltarea la nivel local prin deschiderea unui nou punct de lucru In Ramnicu Valcea, respectiv deschiderea Policlinicii Balneomedcenter – Policlinica Familiei Tale, in centrul orasului. (str Carol I, nr 17)

Policlinica Balneomedcenter e acum in inima orasului!
 “Brandul medical Balneomedcenter- spital si policlinica- propune un concept in care pacientul este elementul central ,iar nevoile si specificul afectiunilor sunt integrate individual si personalizate pentru un parcurs impecabil al tratamentului (...).Astfel, cele trei dorinte ale medicinii moderne, profilaxia, curativismul si recuperarea se regasesc sub amprenta aceluiasi brand medical, Balneomedcenter. 

Nicolae Sofianu, investitor

PoliclinicaBalneomedcenter, deschisa recent,va functiona in stransa legatura cu Spitalul Belneomedcenter din strada Ostroveni nr. 142 si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta: copii, parinti, bunici. Astfel, intreaga familie va beneficia de servicii medicale integrate la cele mai inalte standarde, echipamente medicale ultraperformante si o intreaga echipa de specialisti dedicata sanatatii intregii familii;  pacientii asigurati CAS putand beneficia de servicii gratuite in ambulatoriu.

                Policlinica Balneomedcenter se intinde pe o suprafata de 750 de mp, pe doua etaje si este structurata pe 3 sectii:

-       Parter – ambulatoriu adulti, parinti si bunici, cu o gama complexa de servicii medicale complexe

-       Etajul I – sectia spitalizare de zi si ambulatoriu pediatrie , copii si nepoti. Sectia se intindepe 500 mp, iar echipa medicala este formata din specialisti de top, avand competente in pediatrie, recuperare medicala pentru copii si chiar urgente.

-       Etajul II -baza de recuperare medicala pentru copii si adulti, dispune de cea mai mare baza de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din judet.

Echipa medicala, formata din specialisti de top, asigura pacientilor sai ingrijiri medicale, consultatii , investigatii, analize de laborator , diagnosticare rapida si solutii de tratament pentru specialitati medicale diverse: pediatrie,medicina de familie (inclusiv urgente minore), geriatrie si gerontologie ,neurologie, recuperare medicina fizica si balneologie, medicina interna, gastroenterologie ,dermatologie, psihologie/logopedie, asistenta medicala de specialitate in ambulatoriu si servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi.

                Parte din investigatiile paraclinice si explorarile functionale sunt reprezentate de ecografie pediatrica (ecografie de cord, ecografie de sold, ecografie abdominala, ecografie transfontanelară,etc),testare audiometrica; iar pentru adulti asiguram: ecografieperformanta 3D/4D, osteodensitometrie DXA, spirometrie, pulsoximetrie, ABI indiceglezna brat, EKG,etc. De asemenea in cadrul policlinicii punem la dispozitia pacientilor terapie cu aerosoli si mezoterapie, dar si un laborator performant acreditat RENAR, care ofera rezultate pe loc pentru unele analize.

Suntem atenti la nevoile pacientilor nostri, iar prin aceasta noua policlinica urmarim sa raspundem unei nevoi insuficient acoperite in Valcea, serviciile de pediatrie, plus abordarea interdisciplinara, atunci cand este cazul.

“Brandul medical Balneomedcenter- spital si policlinica- propune un concept in care pacientul este elementul central ,iar nevoile si specificul afectiunilor sunt integrate individual si personalizat pentru un parcurs impecabil al tratamentului.

Dotarile ultramoderne, conditiile moderne de spitalizare si tratament, cea mai mare si moderna baza de recuperare medicala din Oltenia, echipa medicala formata din specialisti in domeniul alocat ,alaturi de increderea si aprecierea primita din partea pacientilor, pozitioneaza Balneomedcenter ca o prima optiune in servicii medicale la standarde occidentale, nu doar in judetul Valcea, dar si la nivel regional si national.

Astfel, cele trei dorinte ale medicinii moderne, profilaxia, curativismul si recuperarea se regasesc sub amprenta aceluiasi brand medical, Balneomedcenter.” a declarat Nicolae Sofianu, investitor.

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingraf-media/policlinica-balneomedcenter-e-acum-in-inima-orasului