Grupul francez CN2I deschide, pe Valea Prahovei, restaurantul "Bucate Alese By Chef Lucian H"

Predeal-Sarari - 4 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Un restaurant cu o identitate culinara aparte se deschide pe Valea Prahovei, in incinta Andy Grand Hotel 4 * (Predeal), pe data de 6 martie (a.c) ,restaurant care poarta amprenta renumitului Chef Lucian Hilcu.

Bucate Alese

Bucate Alese

 Vorbim de un mix complet si complex al preparatului, care porneste de la specific, alegerea materiei prime, pregatirea preparatelor, servirea acestora, precum si atmosfera specifica, dorind sa oferim oaspetilor experiente culinare desvarsite, invitandu-I intr-o calatorie culinara.  

Chef Lucian Hilcu

Cu o experienta nationala si internationala  de peste 20 de ani  in domeniul culinar, Chef Lucian Hilcu este maestrul care a dezvoltat brandul noului restaurant “Bucate Alese By Chef Lucian H”, conceptul culinar, continutul, modul de pregatire si de servire a prepratelor.

“Identitatea culinara a restaurantului si a preparatelor vine din sfera bucatariei autentice romanesti, specifica ospetelor boieresti si domnesti, reprodusa si adaptata epocii contemporane, cu insertii si elemente din diferite bucatarii internationale, viziune proprie, care cu siguranta vor  uimi prin savoare si gust desavarsit. Vorbim de un mix complet si complex al preparatului, care porneste de la specific, alegerea materiei prime, pregatirea preparatelor, servirea acestora, precum si atmosfera specifica, dorind sa oferim oaspetilor experiente culinare desvarsite, invitandu-I intr-o calatorie culinara. Asadar, meniul nostru poarta numele de “Manual de Gospodarie”, in care oaspetii sunt invitati intr-o calatorie culinara” a declarat Chef Lucian Hilcu.

Oaspetii vor putea degusta preparatele noastre incepand de vineri, 6 martie, in incinta restarantului “Bucate Alese By Chef Lucian H”, intr-o atmosfera deosebita, inconjurati de natura, combinand calatoria culinara cu relaxarea la Andy Grand Hotel 4* (Predeal).

Din punct de vedere strategic, restaurantul “Bucate Alese By Chef Lucian H” din Predeal este primul proiect, urmand ca in perioada urmatoare sa dezvoltam acest brand culinar pentru toate restaurantele din portofoliul grupului CN2I, grup francez de investitii imobiliare si hoteliere.

Despre Ingrafmedia

CN2I este recunoscut ca unul dintre liderii investițiilor imobiliare din Franța, fiind prezenți
pe piață din anul 2006 .Grupul de investiții imobiliare și hoteliere CN2I a intrat pe piața din România în anul
2018, in portofoliul grupului aflandu-se: Z Executive Boutique Hotel Bucuresti 4*; Hotel Andy Bucuresti 3*; Andy Grand Hotel Predeal 4*, Complex Euro Park , centrul de evenimente Panoramic Events Bucuresti, si un numar de peste 30 de proprietati -apartamente si vile- in regim hotelier , in Bucuresti si Brasov.