Grupul francez de investitii imobiliare si hoteliere, CN2I isi mareste portofoliul cu doua hoteluri: Andy Grand Hotel Predeal si Andy Hotel Bucuresti

BUCURESTI - 4 februarie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Turism

Incepand cu luna ianuarie (a.c ) grupul francez de investitii imobiliare si hoteliere, CN2I, a preluat in gestiune si administrare doua noi hoteluri, si anume Andy Grand Hotel Predeal 4* si Andy Hotel Bucuresti 3 *.

andy grand hotel

andy grand hotel

  Beneficiind de experiență în industria imobiliară și hotelieră, CN2I contribuie la dezvoltarea întreprinderilor turistice din portofoliu prin know-how de excepție, un management operațional și strategie coerente, dar și o echipă managerială cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul hotelier, personal foarte bine pregătit și susținere financiară pentru dezvoltarea proiectelor" 

Georgiana Stoica, CEO Romania

Prin aceasta tranzactie, portofoliul grupului numara 4 locatii turistice: Z Executive Boutique Hotel Bucuresti 4 *, Complex Euro Park Fundata 5 *, Hotel Andy Bucuresti 3* si Andy Grand Hotel Predeal 4*. De asemenea, grupul detine un centru de evenimente corporative si private, in centrul Bucurestiului , Panoramic Events , situat la etajul 11 al Hotelului Z Executive, dar si peste 30 de proprietati- apartamente si vile- in regim hotelier, in Brasov si Bucuresti.

Decizia de preluare a celor doua hoteluri a fost facuta in baza unor analize atente la nivel macro si microeconomic, a datelor financiare disponibile, precum si a unor prognoze optimist-moderate a dezvoltarii acestora, prin prisma politicii si strategiei generale a grupului CN2I.

Astfel , ambele locatii beneficeaza de pozitii excelente, unul fiind localizat in Predeal, importanta zona turistica, atat in sezonul rece, cat si pe tot parcursul anului; iar cel din Bucuresti se bucura de o pozitie comerciala foarte buna, intens circulata, accesibila pentru toate zonele Bucurestiului (in zona Garii).

Pe langa aceste beneficii de pozitionare, exista si alte atuuri legate de confort, design,  flexibilitate tarifara si oportunitatea de a dezvolta si personaliza serviciile turistice, conform politicii grupului, care se axeaza pe satisfacerea nevoilor consumatorului de servicii turistice (leisure sau business), politica de servicii specifica grupului CN2I fiind de a se diferentia prin confort, standarde inalte, servicii personalizate si inedit.

In ceea ce priveste obiectivele de dezvoltare, grupul francez investeste atat in modernizarea infrastructurii, dar si in dezvoltarea serviciilor si a brandului fiecarui hotel. Brandurile care fac parte din portofoliu, dar si cele care se vor alatura, vor beneficia de strategie si plan de management coerente, personal calificat si foarte bine pregatit, pe toate nivelele profesionale, dar si servicii personalizate adaptate specificului fiecaruia, astfel incat sa satisfaca nevoile consumatorului si sa respecte valorile si promisiunile grupului francez.

Despre Ingrafmedia

CN2I este recunoscut ca unul dintre liderii investițiilor imobiliare din Franța, fiind prezenți
pe piață din anul 2006.Grupul de investiții imobiliare și hoteliere CN2I a intrat pe piața din România în anul
2018, in portofoliul grupului aflandu-se: Z Executive Boutique Hotel Bucuresti 4*; Hotel Andy Bucuresti 3*; Andy Grand Hotell Predeal 4*, Complex Euro Park , centrul de evenimente Panoramic Events Bucuresti, si un numar de peste 30 de proprietati -apartamente si vile- in regim hotelier , in Bucuresti si Brasov.