Intelligent Music Project – un proiect muzical exceptional, in curand si in Romania

BUCURESTI - 16 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intelligent Music Project este un proiect muzical exceptional, in spatele caruia se afla o figura importanta din Bulgaria, Milen Vrabevski, producator muzical, compozitor si medic.

IMP

IMP

  (...)In prezent lucrez cu Intelligent Music Project la cel de-al doilea album, care se intituleaza> si care va fi promovat in viitorul apropiat si in Romania, in cadrul unui turneu de promovare. Le sunt profund recunoscator tuturor celor implicati, deoarece Intelligent Music Project inseamna o echipa numeroasa si o mobilizare de resurse extraordinara” 

Ronnie Romero, interpret

Intelligent Music Project  a luat nastere in anul 2012 si are alaturi artisti renumiti precum Ronnie Romero, Simon Phillips (trupa Toto), Carl Sentence (trupa Nazareth), Richard Grisman (River Hounds) etc.

Primul proiect muzical care se va lansa in curand pe piata din Romania este alaturi de artistul Ronnie Romero, cantaret, compozitor si muzician chilian, cunoscut interpret al formatiilor de rock Rainbow, Vandenberg, Michael Schenker si Lords of Black.

 Intelligent Music Project featuring Ronnie Romero este un proiect muzical atipic, o combinatie interesanta de soft rock, pop, experimental, “cum poate 1% dintre muzicantii din lume au ocazia sa realizeze  o astfel de muzica, ca a noastra, multumita doctorului Vrabevski”, afirma chiar chitaristul trupei.

“In urma cu mai bine de un an am primit un mesaj de la Milen in vederea unei colaborari cu Intelligent Music Project. Inca de la inceput mi s-a parut o idee provocatoare, care avea sa ma scoata din zona mea de confort, avand in vedere stilul muzical diferit, complex, experimental, cu elemente de rock clasic si progresiv, cu o alta abordare; un stil muzical atipic, foarte diferit de sfera mea hard rock. Recunosc ca la inceput aveam emotii in ceea ce priveste abordarea, interpretarea, insa rezultatul a fost extraordinar. Asadar, am decis sa continuam colaborarea, iar in prezent lucrez cu Intelligent Music Project la cel de-al doilea album, care se intituleaza<The Creation>> si care va fi promovat in viitorul apropiat si in Romania, in cadrul unui turneu de promovare. Le sunt profund recunoscator tuturor celor implicati, deoarece Intelligent Music Project inseamna o echipa numeroasa si o mobilizare de resurse extraordinara” a declarat Ronnie Romero

Dupa succesul  incredibil al  turneului  din iarna din Bulgaria si Europa, unde Intelligent Music Project a avut parte de concerte memorabile, cu salile pline si un public in extaz, trupa, alaturi de Ronnie Romero, se pregateste pentru publicul din Romania, pe care abia asteapta sa il cunoasca si sa il suprinda cu un proiect muzical de exceptie.

“Succesul turneului a fost dat de un mix de coordonate: proiectul muzical in sine, campania de promovare a turneului, precum si numele cunoscute ale artistilor care au inregistrat alaturi de noi. In ceea ce priveste Intelligent Music Project pe piata din Romania, conditiile pandemiei ne-au obligat sa ne schimbam strategia. Momentan desfasuram o campanie de branding in Romania, publicul roman avand posibilitatea de a cunoaste proiectul nostru , de a se familiariza cu trupa si cu muzica noastra,  prin intermediul unei campanii outdoor in Bucuresti (momentan), dar si aparitii in mass media si emisiuni, alaturi de paginile noastre online. De indata ce situatia pandemica ne va permite, publicul roman va avea parte de un turneu memorabil de lansare, precum si intalniri cu membri trupei, insa dorim ca in perioada urmatoare publicul din Romania sa acceseze albumele noastre muzicale si sa ne ofere un feedback ” a declarat Milen Vrabevski

Despre Ingrafmedia

Intelligent Music este o companie de productie muzicala, in spatele careia se afla Milen Vrabevski, compozitor, producator muzical, doctor, figura importanta in Bulgaria.
Filozofia si misiunea companiei sunt de a promova cultura bulgara, prin creatii muzicale unice, avand alaturi renumiti artisiti internationali. Pana in prezent au lansat 6 albume muzicale, si se lucreaza intens la cel de-al saptelea, ultimele doua avandu-l pe Ronnie Romero ca interpret principal.
Producatorii planuiesc pentru anul viitor lansarea trupei in Romania, printr-un turneu deosebit.