Oferte promotionale pentru cursuri de formare profesionala la Predeal - Andy Grand Hotel 4*

Predeal-Sarari - 8 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Localizat in centrul orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi, Andy Grand Hotel 4* este locul ideal pentru organizarea cursurilor de formare profesionala, a scolilor de vara sau a trainingurilor, cu tarife incepand de la 25 euro/pers/zi

andy grand hotel

andy grand hotel

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Schimbările tot mai dese obligă la o adaptare rapidă la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare. Astfel, fiecare persoană activă profesional trebuie să se specializeze cât mai mult şi, acolo unde este posibil, pe mai multe arii din domeniul său de activitate.

Institutiile care organzieaza cursuri de formare profesionala sau de specializare cauta sa le ofere cursantilor un mix inedit de servicii pentru a-i atrage: know-how, metode moderne si interactive de predare-invatare, locatii turistice inedite, diversitate,  si servicii la standarde inalte.

Andy Grand Hotel 4* (Pedeal)  intruneste toate cerintele specifice institutiilor organizatoare de cursuri de formare profesionala si specializare, deoarace ofera cursantilor cele mai bune conditii pentru asimilarea informatiilor,  confort la superlativ si servicii de relaxare.

In ceea ce priveste organizarea cursurilor, a trainigurilor de specializare sau a scolilor de vara, care, de obicei se deruleaza pe mai multe zile, am conceput oferte atractive , care includ servicii complete si diverse, cu tarife incepand de la 25 euro/pers.

Despre Ingrafmedia

Andy Grand Hotel**** este situat in apropierea centrului orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi.
Toate camerele sunt decorate elegant, in culori care arata o alegere inspirata, iar intreaga amenajare te transpune in interiorul unui hotel unde confortul primeaza. Camerele dispun de seif, cablu TV prin satelit, Internet WiFi, mini bar.
Hotelul dispune de 32 de camere, restaurant , sala de conferinte si zona de relaxare, fiind o alegere inspirata pentru organizarea evenimentelor , a cursurilor, precum si pentru sejururi sau vacante la munte.