Vacante sigure la MARE inaltime: Complex Turistic Euro Park (Fundata, 1360m)

Fundata - 6 iulie 2020

Comunicat tip General in Turism

Unii turisti cauta marea agitatie de pe litoral, altii cauta marea liniste de la munte. Pentru ce-a de-a doua categorie, Complex Turistic Euro Park a pregatit oferte promotionale pentru aceasta vara, cu tarife incepand de la 199 lei, doua persoane, doua zile.

euro park

euro park

 "Filosofia noastra este , de aceea acordam mare atentiei relatiei cu clientii, feedbackului primit, dar si serviciilor personalizate. In acest sezon am conceput oferte promotionale pentru zilele din timpul saptamanii, precum si oferte promotionale pentru sejururi mai lungi, cu discount de pana la 30%.  

Paul Nastase , Manager Euro-Park

Un colț de rai înconjurat de munți, o oază de liniște și relaxare, un punct de plecare într-o aventură de neuitat în natură, așa poate fi descrisă zona în care este situat Complexul turistic Euro Park Fundata 5*. Situat la cea mai mare altitudine din România (1360 de metri), străjuit de Munții Bucegi, pe de o parte, și de Munții Piatra Craiului, pe cealaltă parte, aflat în apropierea localităților Moeciu, Bran (la 18 km de Castelul Bran), Zărnești, Râșnov, Peștera Dâmbovicioarei, Euro Park a luat nastere din pasiunea pentru apropierea fata de natura, pentru a oferi clientilor experiente unice de relaxare si reconectare cu aceasta.

 Euro Park  este locul ideal pentru turistii pasionati de natura,  pentru familiile cu copii, care cauta siguranta, distantare, aer curat si spatiu suficient pentru copii. Este un loc incredibil, cu un peisaj natural de exceptie; beneficieaza de cel mai pur aer din Romania, iar politicile complexului se axeaza pe servicii personalizate pentru clienti, ospitalitate, dar si   masuri sporite de protectie si distantare.

"Filosofia noastra este , de aceea acordam mare atentiei relatiei cu clientii, feedbackului primit, dar si serviciilor personalizate. In acest sezon am conceput oferte promotionale pentru zilele din timpul saptamanii,  precum si oferte promotionale pentru sejururi mai lungi, cu discount de pana la 30%. Doresc sa mentionez ca acceptam si plata cu vouchere de vacanta, iar oaspetii nostri cu siguranta vor avea parte de relaxare la superlativ." a declara Paul Nastase, Manager Complex Euro Park 

Despre Ingrafmedia

Situat intr-o zona pitoreasca, la 18 km de Castelul Bran, si dispunand de o suprafata de 50000 m2, Complexul Euro Park Fundata dispune de 36 de camere moderne, in 6 vile moderne, clasificate la 5 margarete. Complexul dispune de o piscina interioara si zona de wellness, teren de tenis, teren de fotbal si o zona de activitati indoor.Pentru organizarea evenimentelor corporate (traininguri, cursuri, prezentari, sedinte), dispunem de o sala de conferinte, dar si spatii speciale pentru organizarea activitatilor de team building outdoor. Pentru segmentul corporate, complexul ofera si alte servicii specifice: petreceri tematice, foc de tabara, BBQ, tir cu arcul, paintball, atv-uri si treasure hunt. Restaurantul complexului are specific traditional romanesc, oferind preparate proaspete si variate, cu produse provenite de la producatorii locali, strategia de promovare si vanzare bazandu-se pe promovarea traditionalului si a traditiilor locale