Exprimate Communication, nou pe piaţa de comunicare mureşeană

Targu Mures - 16 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prin recunoaşterea lipsei unor servicii profesionale în domeniul comunicării pe plan local şi regional, Initiale srl. a lansat departamentul de comunicare a firmei, Exprimate Communication.
Firma doreşte să contribuie la dezvoltarea unei pieţe locale libere şi cinstite, prin crearea exigenţei şi integrităţii pe piaţa comunicării; oferă servicii profesionale în trei domenii ale comunicării: relaţii publice, design şi obiecte promoţionale. Aceste pot ajuta firmele mici şi mijlocii să-şi îmbunătăţească imaginea firmei şi implicit contribuie la succesul afacerii.

Printre numeroase servicii, firma oferă clienţilor îmbunătăţirea comunicării interne, pentru că este important ca în firmă să existe un consens şi înţelegere între angajaţi şi direcţiune, ca activitatea firmei să se desfăşoare în condiţii optime.
Relaţiile publice online reprezintă o altă activitate importantă pentru afacere, deoarece cu ajutorul acesteia firma clientului va avea o prezenţă online puternică şi eficientă, care va duce la creşterea numărului de vizitatori al site-ului.
Responsabilitatea socială este din ce în ce mai des inclusă în strategia firmelor. Firma ajută clientul în implementarea unor astfel de proiecte, care aduc beneficii precum îmbunătăţirea capitalului uman, indirect creşterea profitului, menţinerea imaginii în situaţiile de criză.
Prin relaţiile media, firma poate avea o prezenţă corectă în mass-media locală şi regională. Exprimate Communication, prin relaţiile sale cu media, ajută ca mesajul clientului să ajungă prin media la publicul ţintă dorit. Serviciile noastre includ redactarea şi trimiterea comunicatului de presă, organizarea conferinţei de presă şi monitorizarea presei.
Prin serviciul design, firma creează machete grafice, broşuri, reviste, identitate corporatistă (logo, manual de identitate), vizualuri pagini web, etc.

Obiectele promoţionale reprezintă o metodă de promovare a unei firme sau a produselor/serviciilor acesteia. Firma dispune de un catalog unic, din care clientul poate să-şi aleagă dintr-o gamă largă de obiecte, precum seturi cadou, stilouri, ceasuri, agende, genţi, etc., care vor fi personalizate după cerinţele clientului. Totodată firma imprimă în cantităţi mici şi medii mape de presă, broşuri, reviste corporatiste, pliante, fluturaşe, calendare, cărţi de vizită şi invitaţii.

Despre Initiale srl

Initiale srl. dispune şi de un departament tehnic, o marcă înregistrată cu denumirea Elistaria. În cadrul acestuia, firma oferă servicii şi consultanţă în domeniul IT, cum ar fi dezvoltarea paginilor web, optimizare, hosting profesional, SEO şi arhivarea datelor.

Tunde Szentes | PR executive
Exprimate Communication | Initiale srl. Tîrgu-Mureş

tunde@exprimate.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/initiale-srl/exprimate-communication-nou-pe-piata-de-comunicare-mureseana