Agentia creative Ink9 a implinit 3 ani de activitate!

Oradea - 10 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Creativa si energica, cu o imaginatie care da culoare si viata mediului online, echipa ink9 implineste luna aceasta trei ani de activitate. In tot acest timp, ne-am bucurat de aprecierea a 50 de clienti, pentru care am realizat peste o suta de proiecte.

Ink9

Ink9

  The closest you'll get to perfection! 

Dragos Cristian

Creativa si energica, cu o imaginatie care da culoare si viata mediului online, echipa ink9 implineste luna aceasta trei ani de activitate. In tot acest timp, ne-am bucurat de aprecierea a 50 de clienti, pentru care am realizat peste o suta de proiecte. Pasionati de design-ul grafic, naming si copywriting, telul nostru este sa va ducem acolo unde imaginatia prinde viata si va ofera o noua identitate pe Internet. Totul pentru ca afacerea dumneavostra sa straluceasca si sa cunoasca succesul intre miile de site-uri care ocupa World Wide Web-ul. 

Cum in viata de zi cu zi a fiecarei persoane, identitatea e tot ceea ce face ca o entitate sa fie definibila si recognoscibila, asa si afacerea dumneavostra are nevoie de atribute prin care sa fie unicata. Iar ink9 va ofera toate solutiile de care aveti nevoie. Cu profesionalism si eleganta, va punem la dispozitie toata instrumentele necesare unei noi abordari in mediul online.  

Dezvoltam cu usurinta site-uri dinamice, ajutam la afirmarea, imbunatatirea imaginii si prezentei in mediul online a oricarei companii. Pornind de la identitatea verbala, locul unde se nasc brand-urile, carora le dam personalitate prin cuvinte memorabile, originale si credibile, ajungem la identitatea vizuala, imaginea firmei, unde imbinam cercetarea cu creativitatea, pentru consolidarea brand-ului dumneavoastra, iar in final zabovim la crearea unei comunitati in jurul afacerii pe care o detineti, prin strategia de marketing online.

Asadar, de la cuvinte, la forme si culori, pana la explozia de oportunitati oferita de vizibilitatea pe care echipa noastra o construieste in mediul online, totul ca afacerea ta sa-si sporeasca vanzarile si sa fie intr-o continua ascensiune.

Suntem trup si suflet dedicati fiecarui proiect in parte pentru ca business-ul dumneavoastra sa fie recunoscut si sa patrunda in casele a mii de clienti, care datorita muncii noastre vor alege produsul sau serviciul pe care-l promovati. 

Cu ink9, compania dumneavoastra prinde viata!