Aparatele de aer conditionat neintretinute, sursa de infectii

BUCURESTI - 7 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Aparatele de aer conditionat care nu sunt intretinute corespunzator reprezinta o sursa de pericol pentru sanatate. Persoanele care isi petrec activitatea in preajma aparatului de aer conditionat sunt predispuse la o serie de boli respiratorii cauzate de bacteriile care se instaleaza in filtre.

In plus, din cauza condensului, pe unitatea aparatului de aer conditionat se depun ciuperci si chiar mucegai, factori ce pun in pericol sanatatea.

Aparatele de aer conditionat neintretinute, sursa de infectii

Gales Electronic Service menajeaza sanatatea angajatilor

Curatarea aparatului de aer conditionat este vitala pentru cei care isi desfasoara activitatea la birou si sunt expusi circa 8 ore pe zi la un astfel de aparat. In momentul in care unitatea este in functiune, daca nu bacteriile de pe filtru se imprastie in camera, alaturi de un miros urat.

Gales Electronic Service ofera solutia pentru o curatare si dezinfectare eficienta a aparatelor de aer conditionat.

Lider pe piata locala in ceea ce priveste mentenanta si service-ul, Gales Electronic Service ofera solutii optime pentru rezolvarea oricaror probleme ce vizeaza buna functionare a aparatelor de aer conditionat, la preturi excelente.

Echipa Gales Electronic Service foloseste substante speciale pentru curatarea unitatii aparatului de aer conditionat si a filtrelor. Astfel, cei care apeleaza la Gales Electronic Service au siguranta ca, pe de o parte, menajeaza sanatatea persoanelor care intra in contact cu aparatele de aer conditionat si, pe de alta parte, prelungesc durata de viata a aparatului.

Iata 5 motive pentru care clientii apeleaza la Gales Electronic Service:

1 Gales Electronic Service ofera servicii de consultanta pentru a gasi cele mai bune solutii de preventie sau tratare a problemelor aparatelor de aer conditionat.

2 Preturile practicate de Gales Electronic Service sunt competitive si, in cazul firmelor, pot fi negociate.

3 Daca aparatul de aer conditionat beneficiaza de mentenanta si inspectii tehnice periodice, lunare sau trimestriale, durata sa de viata a acestuia este extinsa cu circa 50%.

4 In plus, mentenanta corecta a aparatelor de aer conditionat duce la o scadere a facturii la electricitate cu 15 – 35%.

5 Service-ul regulat prin Gales Electronic Service asigura o functionare a aparatului de aer conditionat la capacitate maxima. Daca filtrul este acoperit cu praf, unitatea nu are cum sa functioneze perfect si are un consum ridicat de energie.

6 Gales Electronic Service dispune de aparatura profesionala, testare de ultima generatie si personal calificat, cu experienta.

7 Echipa Gales Electronic Service ofera garantie pentru serviciile efectuate.

 

Despre Gales Electronic Service

Gales Electronic Service ofera service complet, rapid, eficient si profesionist pentru orice model de aparat de aer conditionat, indiferent de marca sau provenienta: montaj, intretinere, igienizare, inspectii tehnice periodice, reparatii, demontari si mutari.

Bucurandu-se de prestigiu atat pe plan local cat si national si avand un portofoliu impresionant de clienti multumiti, Gales Electronic Service isi desfasoara activitatea atat in Craiova, cat si in judetele apropiate - Olt, Dolj, Mehedinti si Gorj.

S.C. Gales Electronic Service S.R.L.

str. Brazda lui Novac nr. 56, bl. A7, sc. 1, ap. 4 parter

Craiova, Romania

Tel: +40 (0)351.178-425

Tel/Fax: +40 (0)251.422-877

Mobil: +40 (0)784.585-475

Email: office@gales.ro

Web: www.gales.ro