Asociația Firmelor Bihorene lansează programul de promovare a firmelor din Bihor

BUCURESTI - 6 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate

Oradea, 06.07.2012. Asociația Firmelor Bihorene lansează primul program de promovare cu impact asupra vânzărilor firmelor care iși desfășoară activitatea în județul Bihor.

Asociația Firmelor Bihorene  lansează programul de promovare a firmelor din Bihor

Programul iși propune să aducă împreună furnizori și consumatori, persoane juridice sau fizice care pe baza unor discounturi oferite pot beneficia de avantaje comerciale. Mai precis firmele care au produse cu desfacere în sistem retail pot participa la acest program oferind discounturi la vânzare către salariații firmelor din AFB care sunt în postura de consumatori. Până în acest moment AFB are un număr de 8200 de salariați, care vor primi, fiecare un card pe baza căruia vor putea avea acces la aceste discounturi oferite de furnizorii care participă la acest program. Acesta se va derula și ca un program special de beneficii pentru salariații membrilor AFB. Fiecare firmă care va intra în AFB va fi automata înscrisă în acest program de beneficii pentru salariați.

În afară de acest program, adresat consumatorilor persoane fizice, se va derula proiectul "AFB Advantage Plus" pentru persoane juridice, program care iși propune să promoveze firmele care oferă servicii și produse B2B și produse din categoria premium. În calitate de consumatori vor fi factorii de decizie din companiile din cadrul AFB.

Radu Silaghi, director executiv al AFB a declarat: "AFB Advantage" funcționează ca un card cu avantaje comerciale negociate la nivel de asociație pentru salariații membrilor. Pot participa, la acest program de discounturi, toate firmele care desfășoară în Bihor o activitate de comerț sau producție. Partenerii-furnizori nu vor avea nici un cost suplimentar în afara avantajelor comerciale oferite. Acest program face parte dintr-un plan mai mare de acțiuni prin care vrem să dezvoltăm inițiative care vor avea un impact pozitiv asupra activității economice a firmelor bihorene"

Un alt obiectiv al programului este de a implica studenții, din cadrul facultăților economice, în activitatea AFB. Din acest motiv s-a constituit o echipa de proiecte formata din salariații AFB și studenți ai facultății de management din cadrul Universității Emanuel care vor invita firmele să se implice în acest program în calitate de partener furnizor, oferind discounturi la produsele și serviciile comercializate.

Despre AFB

Asociaţia Firmelor Bihorene intenţionează să reprezinte în mod real toate cele peste 30.000 de societăţi comerciale active din judeţul Bihor. Primul pas în acest sens este cooptarea lor în această nouă organizaţie patronală. Astfel, ele îşi vor putea face auzite nevoile şi cerinţele şi au mai multe şanse ca vocea lor, comună, să fie ascultată de către administraţia publică locală, Guvern sau alţi factori de decizie din executivul şi legislativul naţional. Mai mult, ele vor putea impune să fie consultate în procesul decizional de elaborare a politicilor publice referitoare la sectorul în care îşi desfăşoară activitatea şi a legislatiei aferente.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Detalii pe www.afbh.ro