DanceStar Romania 2014- competitia celor care iubesc dansul

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Premii in bani, trofee si numerose surprize, la DanceStar Romania 2014- competitia celor care iubesc dansul

Esdu 2014

Esdu 2014

Inscrierile la DanceStar Romania 2014 contiua. Competitia va aduna pe aceeasi scena sute de persoane pasionate de dans, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans din tara, scoli de balet, trupe de dans dar si dansatori individuali.

Cea de-a V-a editie a ESDU DanceStar Romania, organizata de Ars Nova , se va desfasura in perioada  1 – 2 martie 2014, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Toti dansatorii profesionisti care practica o forma de dans sunt asteptati sa se inscrie pe site- ul evenimentului http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania.

Castigatorii vor reprezenta Romania la ESDU World Dance Masters

Concursul  ofera participantilor posibilitatea de a-si demonstra talentul in cadrul uneie dintre urmatoarele sectiuni: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

Dansul inseamna o forma de comunicare, transmite emotie si  este un limbaj al sufletului.  Cei care vor reusi sa impresioneze juriul si publicul cu miscarile lor vor reprezenta Romania la competitia internationala ESDU World Dance Masters Romania, in perioada 28 mai – 1 iunie 2014, in minunata Laguna Resort, din Croatia (Intersport Center and Žatika Hall). Acolo vor concura, alaturi de dansatori din toata lumea, pentru titlul de Campion Mondial.

Creativitatea, originalitatea, miscarea scenica, costumatia, abilitatile dansatorilor si  interpretilor vor fi punctate de un juriu profesionist.

Despre ESDU DanceStar

ESDU DanceStar Romania este etapa de preselectie pentru ESDU World Dance Masters, competitie mondiala, destinata dansatorilor profesionisti, care se desfasoara anual, in Croatia.

Cu o datina de peste 15 ani, comunitatea ESDU (European Dance Union) a reusit sa creeze standarde noi in ceea ce priveste dansul, membri ei stabilind relatii de colaborare, de prietenie si bucurandu-se de beneficiile schimburilor de experienta interculturale. Pentru cei care fac parte din comunitatea ESDU dansul nu reprezinta doar pasiune, ci un mod de viata.

Organizator: Ars Nova

Parteneri: Scolidans.ro, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay Trupe de dans.ro si Agentia Creativa Ink9.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta organizatorii la numarul de telefon 0726.339-119  sau pe email la esdu@arsnova.ro sau la adresa web: http://www.dancestar.org/?avada_portfolio=dancestar-romania

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ink9/dancestar-romania-2014-competitia-celor-care-iubesc-dansul