DanceStar Romania 2016: Provocarea care poate sa iti aduca titlul de campion mondial

BUCURESTI - 18 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dansul rupe toate barierele si ne uneste sufletele intr-un imens ocean al bucuriei. DanceStar Romania iti ofera posibilitatea sa fii cel mai bun dintre cei mai buni. Inscrie-te pana pe 22.01.2016 si poti reprezenta Romania la la competitia internationala de dans World Dance Masters 2016 in Porec - Croatia.

DanceStar Romania 2016: Provocarea care poate sa iti aduca titlul de campion mondial
 Be part of US, be DanceStar! 

DanceStar

DanceStar Romania 2016 si-a deschis deja portile pentru inscrierea in competitie. Dansatori din toata tara, talentati, muncitori si profesionisti, sunteti invitati sa participati la cea de-a VII-a editie a festivalului DanceStar Romania 2016, in perioada 19 - 21 februarie 2016.

Inscrierile pentru DanceStar 2016 au inceput. Pentru a putea face parte din competitia care poate sa va trimita la Porec in Croatia la World Dance Masters trebuie, pentru inceput, sa va inscrieti in competitia din Romania pana pe 22 ianuarie 2016. Evenimentul va avea loc in perioada 19 - 21 februarie 2016 la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Castigatorii competitiei vor fi reprezentantii nostri la World Dance Masters, competitie organizata in perioada 25 - 29 mai 2016 in Porec - Croatia.

Cine poate participa?

DanceStar Romania 2016 este competitia deschisa tuturor persoanelor care sunt inscrise in scolile de dans sau balet din Romania, ori sunt dansatori individuali. Participantii pot prezenta atat show-uri individuale, cat si dansuri in echipe de tip cuplu, trio, quartet, grup sau formatie.

In functie de tipul de dans pe care il practicati, puteti sa va inscrieti la una sau mai multe discipline: Balet, Dans popular, Contemporan-modern, Liric, MTV Commercial, Oper, Jazz, Musica, Urban Dance Styles, B-boying, Acrobatic, Production Number, Theater Vocal, Tap.

Inscrierile se fac pe pagina oficiala a evenimentului: http://romania.dancestar.org/

DanceStar Romania 2016, este unul dintre cele mai importante evenimente de dans ale anului 2016. Castigatorii de anul acesta ai competitiei DanceStar Romania 2016, ce se va desfasura la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, vor avea posibilitatea sa lupte in continuare pentru titlul de campioni mondiali la World Dance Masters in Porec - Croatia. Finala se va desfasura in perioada 25 - 29 mai 2016. In competitia din Porec vor participa dansatori din toata lumea, iar premiile puse la bataie au o valoare cumulata de 30.000 de euro.

Juriul este nerabdator  sa va noteze si ringul de dans este lustruit.

Juriul de anul acesta a concursului DanceStar Romania 2016 este format Leonard Jakovina(Croatia), Zoltan Katona(Ungaria), Sonja Piskernig(Austria), Brady Harrison(UK), Željko Božić(Slovenia), Elvis Hodžić(Croatia), Matic Zadravec(Slovenia).

DanceStar Competition

Febra DanceStar a inceput acum 15 ani, are peste 50.000 de membri, tineri talentati si pasionati de arta dansului, adunati din 55 de tari ale lumii (Europa, Africa de Sud, Brazilia) pentru un singur titlu: Campion mondial. Anual participa peste 15.000 de dansatori, dintre care, aproximativ 5000 dintre ei ajung in finala.

Organizatorii principali ai evenimentului sunt Fundatia Jazz Balet ARS NOVA, alaturi partenerii Ars Nova, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay si Agentia Creativa Ink9.

DanceStar poti fi chiar tu! Be part of US, be DanceStar!