Locurile pentru Tabara Ars Nova au fost suplimentate! Vino cu noi in Grecia si-ti garantam un concediu de neuitat

Oradea - 30 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Sport, Turism

Locurile pentru Tabara Ars Nova au fost suplimentate! Vino cu noi in Grecia si-ti garantam un concediu de neuitat

Locurile pentru Tabara Ars Nova au fost suplimentate! Vino cu noi in Grecia si-ti garantam un concediu de neuitat

Mai sunt putin peste doua luni pana cand vom pleca in concediu, in Grecia, la Nei Pori. Numaram nerabdatori zilele ramase pentru ca am pregatit o serie de surprize pentru toti cei care ne vor insoti in Tabara Ars Nova. Activitati sportive pe plaja, distractie, competitii, petreceri, seara greceasca… toate intr-un peisaj mirific, la poalele muntelui Olimp!

Ideea de a petrece concediul intr-un cadru atipic, in care sa faci multa miscare si sa participi la competitii sportive s-a bucurat de un real succes. Zeci de persoane de toate varstele, inclusiv familii, s-au inscris deja la Tabara Sportiva Ars Nova, care va avea loc la Nei Pori, in Grecia, in perioada 6-13 iulie. Datorita cererii mari, am mai inchiriat un autocar si cateva camere in plus, astfel ca mai avem disponibile inca 40 de locuri pentru cei care vor sa ne insoteasca.

Mai mult de atat, am prelungit termenul de inscriere pana pe data de 31 mai si avem de gand sa ne adunam cat mai multi pentru a incinge cele mai distractive competitii si petreceri.

Program de vacanta realizat de profesori de fitness de top

Programul taberei sportive a fost conceput de o echipa de profesionisti. Hai cu noi in concediu si vei lua parte la o serie de activitati sportive interesante, coordonate de profesori de talie nationala si internationala, cu experienta in domeniu si dornici sa aduca buna dispozitia in randul participantilor. Vei participa la ore de HAI-CHI, YOGA, STRECHING,  PILATES, PORT DE BRAS, ZUMBA, POWER BODY, STEP, FLEXI BAR, GYM BAR, HULA HOOPS, POWER ABS&LEGS, AFRO DANCE, AQUAFITNESS, AQUAZUMBA cu:

Marlon Connor -  Master trainer Aqua Labooca din Olanda

Teodora Lazuran - Master Trainer Aqua, Zumba, Pilates, Romania

Popa Faye - Trainer Afro Dance, Body Workoute, Senegal

Gabriela Abrudan- Master Trainer Body & Mind, Romania

Diana Sabau - Trainer Step, Kangoo Jumps, Romania

Andreea Nagy - Trainer Power Body, Flexi Bar, Romania

Carmen Pelle - Trainer Tae Bo, Circuit Training, Romania

In fiecare zi vor fi organizate 3 antrenamente diferite, in locatii diferite – pe plaja, pe nisip, in apa etc., astel incat fiecare va avea ocazia sa incerce ceva nou, sa descopere un nou tip de antrenament, sa invete lucruri noi. Daca nu ai o conditie excelenta, nu iti face griji, cu siguranta te vei distra. Antrenamentele vor fi adaptate in functie de cerinta si gradul de anduranta al participantilor, vor fi ore speciale pentru copii si familii, astfel ca, la final, toata lumea sa aiba ocazia sa se tonifice si sa isi recapete energia si buna dispozitie in timpul vacantei.

Petreceri-surpriza si concursuri

Ideea taberei sportive organizata de Scoala de fitness Ars Nova, Centrul de fitness Ars Nova, Echipament Supplier Aquatics si Centrul de  fitness New Fit Way Bucuresti este aceea de a promova sportul si stilul de viata sanatos chiar si in vacanta, cand cei mai multi dintre oameni prefera sa leneveasca.

Ne-am propus sa demonstram participantilor ca tonusul si buna dispozitie cu care se vor incarca, prin sport, de-a lungul zilelor petrecute la Nei Pori, le va schimba atitudinea vizavi de ideea de vacanta. Pe langa antrenamentele zilnice, vom participa cu totii la concursuri si petreceri-surpriza, pentru ca sportul nu inseamna doar forta si disciplina, ci poate fi deosebit de amuzant. Rezerva-ti un loc chiar azi si vei trai alaturi de noi o experienta pe care n-o vei uita. Costul taberei este de 299 euro/persona si include transport, cazare, masa in regim Full board si participarea la toate activitatile sportive din program. Avansul la inscriere este de doar 30% iar copiii beneficiaza de preturi speciale.