Reduceri la cazare pentru organizaţiile sportive ce participă la Challenge Fit Ars Nova 2014

Baile Felix - 31 martie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport

Competitii sportive intre echipe si workshopuri pe uscat si in apa, pe 21- 22 Iunie 2014, in Baile Felix- Aqualand APOLLO.
Prin această acțiune ne dorim să încurajăm populația să practice exercițiul fizic zilnic, să-i fidelizam ca și clienți ai centrelor dumneavoastră și totodată să motivăm instructorii de aerobic-fitness să se perfecționeze. In cadrul evenimentului ne vom familiariza cu munca in echipa dar si cu emotiile unei competitii.

Reduceri la cazare pentru organizaţiile sportive ce participă la Challenge Fit Ars Nova 2014

Școala de fitness Ars Nova îi anunță pe toți participanții la Challenge Fit Ars Nova 2014 că vor beneficia de un pachet special de cazare, la preț redus.

Reprezentanții organizațiilor sportive și sălilor de fitness din toată țara care se vor întrece pentru a deveni un star fitness, în cadrul competiției Challenge Fit Ars Nova 2014 – ce se va organiza la Băile Felix, în perioada 21-22 iunie pot să solicite organizatorilor detalii privind reducerile la cazare. Participanții au de ales între hoteluri de 2*, 3* sau 4*.

Prețurile pornesc de la 110 lei/ persoana – cazare + masa

Cei care vor participa la Challenge Fit Ars Nova 2014 pot alege să se cazeze la unul dintre următoarele unități de cazare:  Hotel International  4*, Hotel Termal  3*, Hotel Poienița 2* și Hotel Mureș 2*. Prețurile sunt cuprinse între 110 – 270 lei și includ 1 noapte de cazare în cameră dublă/ single, mic dejun și cină. Cei cazați la Hotel International și Hotel Termal beneficiază de acces gratuit la piscinele hotelului și la sala de fitness.

Înscrierile continuă până la 15 mai

Primii participanți la Challenge Fit Ars Nova lucrează deja la slogan și chiar la coregrafie pentru că, în cadrul competiției, fiecare echipă va trebui să se personalizeze și să se diferențieze de celelalte. Vor fi competiții sportive diversificate, în apă și pe uscat, dedicate tuturor iubitorilor de mișcare și stil de viață sănătos care fac sport într-un cadru organizat.

Fiecare echipă poate veni în echipamentul propriu, își poate alege un nume, un slogan și, ca să fie mai distractiv, echipa poate să-și prezinte propria coregrafie de maxim un minut, în cadrul competițiilor.

Administratorii cluburilor de fitness au ocazia să-și motiveze clienții, să le demonstreze că pot fi o echipă de succes dacă au un scop comun, pot să-i încurajeze să petreacă 2 zile alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru sport și stil de viață sănătos. Pe lângă competiții, cei care vin la Challenge Fit Ars Nova vor putea participa gratuit la workshop- uri susținute de antrenori de fitness profesioniști, cu experiență în domeniu.

Despre Challenge Fit Ars Nova

Challenge Fit Ars Nova 2014 este un eveniment organizat de Școala de fitness Ars Nova, în parteneriat cu Mens Mentis Group, SCT Turism Felix, Centrul fitness New Fit Way, Estetica Glamour, Studio B”YOU, Alina Toca distribuitor independent Herbalife.  Competiția va aduna la Băile Felix, în perioada 21- 22 iunie, echipe de 10-15 participanți, reprezentante a  centrelor de fitness și de aerobic din țară și străinătate, precum și persoane care practică o formă de exercițiu fizic într-un cadru organizat. Participanții se vor lupta în diverse concursuri pe echipe (feminine și masculine), individual (feminin/masculin), Miss&Mister Challenge Fit, pentru a câștiga cupe, medalii, diplome, premii speciale sau premiul Suprem CUPA CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.