Termenul de inscriere la tabara sportiva Ars Nova se prelungeste pana pe 6 mai: Avansul este de doar 30%

Oradea - 17 aprilie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport

Relaxare si distactie pentru toate varstele! Inscrie-te la Tabara sportiva Ars Nova pana la 6 mai si, vara aceasta, te vei bucura alaturi de noi de beneficiile unui program de activitati fizice distractive, de frumusetea peisajelor dominate de creasta Muntelui Olimp, de o plaja lata si foarte curata, de spiritul grecesc si de oamenii frumosi de langa tine.

Termenul de inscriere la tabara sportiva Ars Nova se prelungeste pana pe 6 mai: Avansul este de doar 30%

Inscrierile la tabara sportiva Ars Nova, care se va organiza la Nei Pori, in Grecia, in perioada 6-13 iulie continua pana la data de 6 mai. Avansul pentru rezervarea unui loc in cea mai interesanta tabara, dedicata tuturor celor care vor sa petreaca o vacanta in care sa ia parte la activitati sportive, celor care vor sa slabeasca sau sa se antreneze este de doar 30%.

Costul taberei este de 299 euro/persona si include transport, cazare, masa in regim Full board si participarea la toate activitatile sportive din program. Copiii cu varsta de pana in 5 ani vor putea participa la tabara gratuit, alaturi de parintii lor, care vor plati doar transportul in valoare de 80 euro iar pentru cei mai mari, costul taberei este de 279 euro.

3 antrenamente pe zi, intr-un peisaj mirific

Ideea taberei este de a petrece un concediu inedit, in care sa faci multa miscare, sa-ti tonifici corpul, dar si mintea, intr-un peisaj minunat. Nei Pori face parte din Riviera Olimpului si este situata chiar la poalele Muntelui Olimp, ceea ce face ca peisajele sa fie incredibile – munte, plaja, apa de un albastru clar, precum si multa vegetatie, statiunea fiind imbracata in flori, palmieri, maslini si leandrii.

In acest peisaj de basm, Organizatorii taberei - Scoala de fitness Ars NovaCentrul de fitness Ars Nova, Echipament Supplier Aquatics, Centrul de  fitness New Fit Way Bucuresti - au pregatit un program special, ce va cuprinde 3 antrenamente diversificate pe zi, in apa si pe uscat, sustinute de profesori de fitness de talie internationala.

Copiii vor participa la cursuri de BALET, FIT KIDS, ZUMBA, GYM FUN, in timp ce adultii vor face HAI-CHI, YOGA, STRECHING,  PILATES, PORT DE BRAS, ZUMBA, POWER BODY, STEP, FLEXI BAR, GYM BAR, HULA HOOPS, POWER ABS&LEGS, AFRO DANCE, AQUAFITNESS, AQUAZUMBA.

Salteaua de exercitii, singurul accesoriu obligatoriu

Chiar daca vorbim de un concept nou de petrecere a timpului liber, ideea se bucura de succes astfel ca s-au inscris deja zeci de participanti din toata tara la Tabara Ars Nova.

Tabara sportiva este o modalitate prin care organizatorii promoveaza ideea de a face sport si a duce un stil de viata sanatos chiar si in vacanta sau, macar in vacanta. Sportul este cea mai sanatoasa metoda prin care ne putem recapata tonusul si buna dispozitie, astfel ca organizatorii garanteaza ca participantii la tabara se vor intoarce din vacanta cu mai mult chef de viata si de serviciu.

Accesoriul obligatoriu pe care participantii sunt rugati sa-l detina este o saltea pentru exercitii, pe care o vor lua la antrenamente dar si la plaja, ca doar ce modalitate de a te bronza este mai placuta ca participarea la activitati sportive si jocuri pe plaja? Organizatorii au pregatit o serie de surprize – concursuri, excursii, petreceri pentru participantii la Tabara Ars Nova.

Detalii si informatii suplimentare la:

Teodora Lazuran 0771 118 299 mail- teodora.lazuran@arsnova.ro

Diana Sabau 0742 837 222 mail -diana.sabau@arsnova.ro