iSTYLE are un nou web design!

BUCURESTI - 13 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C

iSTYLE , Premium Apple Reseller în Europa Centrală și de Est, are un nou design responsive pentru magazinele sale online, dezvoltat de Innobyte .

iStyle, noul design responsive

iStyle, noul design responsive

 Arată foarte bine, este un site web de ultimă generație, ce duce iStyle la nivelul la care merită să fie. Foarte profesionist! 

Gábor Galgócz, Project Manager, Online Sales, iStyle

Innobyte a dezvoltat noul design al magazinelor online iSTYLE, aducând astfel imaginea magazinelor mai aproape de Apple și îmbunătățind procesul de cumpărare al utilizatorilor. Acesta a fost implementat pentru toate cele 9 magazine online ale iSTYLE, inclusiv cel dedicat României, de către echipa Innobyte, lider local în materie de web development pentru soluții e-commerce.

Noul design responsive creează o experienta excelentă de navigare pentru toți utilizatorii, indiferent de terminalul folosit (desktop, laptop, tabletă sau smartphone), fiind o soluție infinit scalabilă. Acesta este compus dintr-un sistem flexibil de grid-uri și imagini, ce permit adaptarea rapidă a conținutului, în funcție de rezoluția display-ului utilizatorului.

„Arată foarte bine, este un site web de ultimă generație, ce duce iStyle la nivelul la care merită să fie. Foarte profesionist!”, a declarat Gábor Galgócz, Project Manager, Online Sales, iStyle.

Innobyte a ales dezvoltarea unei interfațe grafice aerisite, vesele, ce scoate în evidență produsele comercializate din gama Apple. Navigarea este rapidă, plăcută, echipa Innobyte folosind strategic culorile pentru a crește atenția utilizatorilor asupra unor zone-cheie. Noul design se pliază foarte bine cu funcționalitățile tehnice dezvoltate de Innobyte pe platforma Magento Enterprise .

„Pe lângă imaginea foarte proaspătă, cel mai mare avantaj este adaptabilitatea portalului pentru toate terminalele mobile. Design-ul responsive este cerința cea mai des întâlnită acum, iar iSTYLE este pe calea de a-și crește vânzările online pe cele mai în vogă platforme, tablete și smartphone-uri.

La Innobyte dezvoltăm majoritatea proiectelor folosind un design adaptiv, pentru a aduce magazinele partenere mai aproape de consumatorii lor, indiferent ce dispozitiv folosesc aceștia”, a adăugat Cătălin Bordei, COO Innobyte.

Noul design al magazinelor online iSTYLE este optimizat și pentru Retina Display și terminalele cu touch.

Testează și tu noul iSTYLE: http://www.istyle.eu/ro