Lansarea colecției de rochițe pentru petreceri și aniversări - My Wonderful Winter

BUCURESTI - 26 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Fisiere atasate:

AW2015leafletFINAL.pdf

“A lucra rochițe pentru petreceri sau ocazii speciale este o continuă bucurie pentru noi, pentru că este un domeniu în care întâlnim copii și familii în cele mai frumoase momente din viața lor: petreceri aniversare, botez, nuntă, serbări școlare sau serbări la grădiniță".
Pentru colecția de toamnă - iarnă a acestui sezon, Innocence a ales combinații minunate de tul și brocard prețios, țesut cu modele copilărești: rochițe vaporoase cu fluturi roz sau negri, rochițe cu flori colorate, sau cu păsări măiastre.
Vedetele colectiei sunt rochitele rosii de Craciun: din catifea rosie cu o floare aplicata si din brocard rosu cu flori tesute, negre.

Rochita cadou de Craciun - catifea rosie

Rochita cadou de Craciun - catifea rosie

 Avem multe cliente mititele care revin în fiecare sezon, și care deja au o colecție întreagă de rochițe pentru aniversări și petreceri de copii, Innocence. Suntem onorati că aducem încântare copiilor și ascultăm cu atenție fiecare reacție a acestora sau a mamelor lor. Bucuria copiilor care poartă Innocence este scopul nostru și ne motivează să încercăm mereu modele, croiuri, accesorii noi.”  

Loredana Christopoulos – client service Innocence.

O dată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, Innocence anunță lansarea noii colecții de rochițe elegante pentru fete, rochițe potrivite pentru Crăciun și Anul Nou sau pentru serbarea de Crăciun – colecția “My Wonderful Winter”.

Noile rochițe Innocence sunt așa cum deja acest brand ne-a obișnuit: elegante, spectaculoase, rochițe care se învârt împreună cu fetița, rochii de care cele mici se îndrăgostesc pentru totdeauna.

My Wonderful Winter by Innocence. Kind of magic.

Tulul este predominant în colecție, plecând de la combinații elegante ca negru-roz pal, până la cele mai indrăznețe ca albastru-verde deschis. Fuste întregi de tul moale sau tul folosit doar pentru a da volum rochiei de bază.

Culorile specifice sezonului (roșu intens, flori în culori saturate) dar și nuanțe pudrate de roz, liliac sau flori.

Accesorii specifice brandului Innocence, îndrăznețe, o adevărată declarație de stil a celei care le poartă.

Despre Innocence

Innocence.Kind of magicTM Un brand tânăr, 100% românesc, produse create și produse, cu mândrie și încredere în industria textilă, în România.
Succes dovedit în vânzările externe prin colaborarea cu magazinul online din Marea Britanie alexandalexa.com și pe piața de botez din Cipru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/innocence/lansarea-colectiei-de-rochite-pentru-petreceri-si-aniversari-my-wonderful-winter