Thea Craioveanu - fiica lui Vlad Craioveanu - este imaginea Innocence

BUCURESTI - 5 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Thea Craioveanu , simpatica pustoaica de 7 ani a Alinei si a lui Vlad Craioveanu este imaginea colectiei de primavara-vara 2012 – Dress Up Game by Innocence .

Thea Craioveanu poarta rochita

Thea Craioveanu poarta rochita "Thea Sailing"

Familiarizata cu sedintele foto, Thea s-a comportat ca o profesionista in fata aparatului de fotografiat al lui Marius Baragan. S-a simtit in largul ei, s-a jucat si imprietenit cu celelalte modele de-o schioapa.

Preferata Theei este rochia care ii poarta numele - Thea Sailing, o rochie de inspiratie marina prin culori dar foarte eleganta prin zecile de metri de volane din organza, si matasea naturala a bustului. O rochie scurta care sa nu ii limiteze zburdalnicia varstei si sa-i puna in evidenta parul lung, ars de soare si ochii de un albastru incredibil. Culorile au fost special alese de Thea si reflecta preferintele ei pentru mare si lumina, un copil solar cu un zambet luminos si o personalitate puternica.

 

Oglindirea lumii inocente si colorate a copilariei a fost sursa de inspiratie a colectiei Dress Up Game by Innocence. Gandita ca un joc de copii in care acestia combina materiale colorate si detalii surprinzatoare intr-o singura tinuta, colectia este conceputa in editie limitata special pentru momentele elegante ale vietii copiilor: zile de nastere, petreceri.

O colectie izvorata dintr-o joaca de copii dar creata cu drag pentru ca fiecare copil sa se simta unic si special; si cu grija pentru ca fiecare parinte sa fie linistit cand copilul poarta o hainuta Innocence: este intotdeauna bumbac pe pielea copilului, modalitati de inchidere a hainutelor simple, confort in miscare, finisaje perfecte.

 

Innocence. Make a wish .™

Este un brand nascut din pasiunea pentru moda si dragostea pentru copii. Sunt hainute elegante pentru copii intre 0 si 7 ani pe care ei le iubesc pentru ca sunt din lumea lor: colorata, plina de viata si mereu surprinzatoare.

Pentru informatii referitoare la preturi si colectia completa puteti consulta site-ul www.innocence.ro sau ne puteti contacta la:

Loredana Christopoulos

tel: 0731 999 048

loredana.christopoulos@innocence.ro

 

Alina Gheorghita

tel: 0730 49 00 00

alina.gheorghita@innocence.ro

 

Magazine partenere:

Bebeloo - Galeriile Carrefour Baneasa

Catinca - etaj 1, Jolie Ville

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/innocence/thea-craioveanu-fiica-lui-vlad-craioveanu-este-imaginea-innocence