Vedete la lansarea liniei de botez Innocence White

BUCURESTI - 10 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Andreea Raicu , Luana Ibacka , Geanina Corondan, Corina Barladeanu si Mirela Vescan au fost prezente saptamana trecuta la lansarea liniei de botez Innocence White in magazinul L'Atelier des Enfants. Reactiile vedetelor au fost foarte calduroase: “am destul de multi fini si finute. Imi place sa ma ocup de toate detaliile botezului, iar aceste hainute sunt minunate – sa tot botezi!” a declarat Andreea Raicu.

Colectia Innocence White

Colectia Innocence White

 Haine zestre, de pastrat pentru copilul copilului tau, care vor ramane pentru totdeauna in albumul de familie si in amintirile puiului de om botezat. 

Colectia Innocence White a fost lansata in magazinul L'Atelier des Enfants (Calea Dorobantilor 116-122).

 “Suntem incantati sa oferim acum clientilor nostri si linia completa de botez Innocence White, pe langa brandurile consacrate pe care le avem in magazin. Cateva dintre modele se vor gasi exclusiv in magazinul nostru.“ declara Zora Cojocaru, L'Atelier des Enfants.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat Andreea Raicu, Luana Ibacka, Geanina Corondan, Corina Barladeanu si Mirela Vescan. Reactiile vedetelor au fost foarte calduroase: “am destul de multi fini si finute. Imi place sa ma ocup de toate detaliile botezului, iar aceste hainute sunt minunate – sa tot botezi!” a declarat Andreea Raicu.

Botezul este cel mai de pret moment din viata copilului tau. Este acel moment unic, in care copilul prin afundarea in apa sfintita se naste din nou, avand nume propriu si devenind astfel fiu al lui Christos. Este o traditie crestina pe care o transmitem din generatie in generatie; si la care ne bucuram si ne mandrim cu puiul nostru care face fata cu brio primului lui eveniment.

Pastreaza-i o amintire frumoasa de la acest eveniment unic si acorda-i toata importanta cuvenita. Alege o hainuta pe masura semnificatiei evenimentului, cu grija si cu dragoste. Asa am gandit noi atunci cand am creat colectia Innocence White.

O colectie de haine potrivite botezului din materiale pretioase ca matasea, taftaua si catifeaua dar cu cel mai fin voal de bumbac pe pielea pruncului.

Alegerea rochitei pentru fete nu e deloc usoara: inocenta You are my Angel din tafta , cu aripi din dantela fina de organza sau rochia Flower to Flower cu izbucnirile ei de culori? Crown Princess desprinsa parca din povestile cu printese sau suava Princess in Silk, rochia integrala din matase naturala?

Nici combinatiile pieselor pentru baieti nu sunt mai usor de ales. Materialele sunt nobile, liniile copilaresti, accesoriile fine, culorile clasice.

Detaliie handmade ca fundele, florile aplicate sau papioanele dau o nota personala si unica oricarei tinute Innocence.

Si intr-adevar, cel mai important moment din viata copilului tau merita cea mai frumoasa hainuta.

 

Innocence. Make a wish.™

Un brand nascut din pasiunea pentru moda si dragostea pentru copii. Sunt hainute elegante pentru copii intre 0-7 ani pe care ei le poarta cu placere acum, si de care isi amintesc cu emotie cand sunt mari; pentru ca sunt din lumea lor: colorata, plina de viata, si mereu surprinzatoare.

Hainute pentru acele momente din viata copiilor nostri in care dorintele se indeplinesc: fie ca sufla in lumanari de ziua lor, vin ursitoarele la botez, sau pur si simplu sunt inconjurati de cei dragi.

Pentru informatii referitoare la preturi si colectia completa ne puteti contacta la:

 

Loredana Christopoulos - Communication Manager

tel: 0731 999 048

loredana.christopoulos@innocence.ro

 

 

Alina Gheorghita - Managing Partner

tel: 0730 49 00 00

alina.gheorghita@innocence.ro

 

Colectia Innocence White se gaseste pe www.innocence.ro si in magazinele partenere:

L‘Atelier des Enfants (Calea Dorobantilor 116-122)

Bebeloo (galeriile Carrefour Baneasa)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/innocence/vedete-la-lansarea-liniei-de-botez-innocence-white