TrustPort - solutii integrate de securitate

BUCURESTI - 19 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Sosit de curand pe piata din Romania, dupa ce a cucerit piete importante din U.E, SUA, Rusia, Asia si nu numai, Compania TrustPort impreuna cu produsele sale: TrustPort PC Security, TrustPort Antivirus, TrustPort Internet Gateway, TrustPort Web Filter, TrustPort Servers, TrustPort Management se adreseaza companiilor mici, medii si mari pe segmentul de business precum si segmentul utilizatorilor individuali (home users), oferind solutii reale de securitate.

TrustPort - solutii integrate de securitate

Amenintarile informatice din ce in ce mai numeroase ingrijoreaza prin marele risc agresiv si excesiv utilizatorii si beneficiarii de programe pe calculator. Solutiile integrate pe care le ofera TrustPort prin produsele sale asigura utilizatorii de protectie in timp real si la cerere, motoare de scanare, Personal Firewall, E-sign, Data Shredder, Arhive Encryption, Disk Protection. Garantia protectiei impotriva amenintarilor informatice, infectarii statiilor de lucru si a retelei, spyware, adware, virusi, spam-uri, pop-up-uri, link-urile riscante, este asigurata de TrustPort 'girat' de calificativele obtinute in 2008 la testele VB100 si AV Comparatives si binenteles, performantele recunoscute. Folosind tehnologii avansate de recunoastere si eradicare a aplicatiilor malware prin folosirea de pana la 5 motoare de scanare, fiecare dintre acestea oferind ceva diferit in procesul de scanare, asigura o excelenta rata de detectie si protectie, atat in ceea ce priveste virusii cunoscuti cat si impotriva virusilor noi aparuti.

Despre INNOVATIVE OFFICE

Cum am aparut pe piata? INNOVATIVE OFFICE s-a nascut din ideea de a deveni 'un model de excelenta' pe piata serviciilor, produselor si solutiilor de securitate
SIMION Lucia
0731317098
lucia.simion@innovativeit.ro