Administrarea parcului auto la mai putin de 1 EURO/autovehicul

BUCURESTI - 29 octombrie 2007

Comunicat tip General in Auto

SIMPA – Sistemul Integrat pentru Managementul parcurilor Auto a fost creat ca urmare a colaborarii indelungate avute cu mai multi administratori de parcuri auto. Vine in ajutorul persoanelor sau companiilor care administreaza parcuri auto, ca o metoda de gestionare unitara a resurselor si informatiilor. Prin introducerea constanta a informatiilor in baza de date, SIMPA permite consultarea tuturor informatiilor necesare pentru optimizarea utilizarii flotei: cine si cand a folosit un anumit vehicol, rutele si distantele parcuse, consumul de carburant, costurile necesare intretinerii flotei, data reviziei obligatorii pentru fiecare vehicol in parte. De asemenea, sistemul este capabil sa genereze rapoarte privind parcul auto si costurile implicate in intretinerea lui.

Flota si Reseller sunt cele doua moduri in care SIMPA poate rula, primul fiind destinat administratorilor de parcuri auto, ce intretin un singur parc auto, pentru o singura companie, iar al doilea adresandu-se companiilor care gestioneaza parcurile auto ale mai multor companii, administratorilor care gestioneaza mai multe parcuri auto si broker-ilor de asigurari care doresc sa-si extinda aria serviciilor oferite catre firmele cu parcuri auto, pretul pentru 1 autovehicul administrat ajung la mai putin de 1 EURO/luna.

Ambele moduri pot fi folosite de un numar nelimitat de utilizatori, cu diferite niveluri de acces in aplicatie..

Aplicatiei ii pot fi testate limitele direct pe siteul http://www.simpa.biz/demo.html sau poate fi utilizata in mod GRATUIT la http://www.simpa.biz/register_flota.html cu unele limitari.

La un pret lunar de sub 1 EURO/autovehicul administrat, SIMPA este solutia software ce are costul cel mai mic de pe piata de profil.

Despre Innovative Web Services

SIMPA a fost dezvoltata si este administrata de specialistii Innovative Web Services, companie ce ofera servicii de webdevelopment, consultanta si promovare online de peste 7 ani. IWS si-a creat de la aparitia sa, o buna imagine datorita profesionalismului de care a dat dovada in relatiile cu partenerii si clientii sai.
Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la
office@iws.ro