"bebelusi de www-lusi", editia a VII-a

Locul desfasurarii: Insula Copiilor, parcul Herastrau, Bucuresti

Organizator: www.nou-nascuti.ro

Sambata, 30 mai 2009, site-ul www.nou-nascuti.ro organizeaza editia a VII-a a evenimentului “bebelusi de www-lusi”, la Insula Copiilor din parcul Herastrau, Bucuresti, cu sprijinul Clown Party.

NN invita la acest eveniment 100 de copii, impreuna cu parintii lor, membri ai site-ului www.nou-nacuti.ro, pentru a petrece 3 ore de magie si distractie. Nu vor lipsi animatorii costumati in personaje indragite de copii, jocurile, muzica si dansul, desenele pe fata, baloanele modelabile si de sapun.

Partenerii evenimentului sunt: Insula Copiilor, Clown Party, Bella Romania. Lista ramane deschisa pentru toti cei care doresc sa se implice.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.nou-nascuti.ro sau scrieti-ne la adresa de e-mail contact@nou-nascuti.ro.

Adina Hrincu
Coordonator proiect

Despre INNOVATIVE WEB SERVICES

Site-ul www.nou-nascuti.ro este un site dedicat viitorilor parinti si parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani. Site-ul ofera articole dintr-o larga paleta de subiecte, scrise de specialisti in domeniu, avand colaborari cu gradinite specializate pe dezvoltarea armonioasa psihica si fizica a copilului, centre specializate in educarea parintilor si viitorilor parinti, centre pentru pregatirea femeilor insarcinate pentru nastere, centre medicale de renume etc. Siteul le ofera membrilor sai un mediu prietenos si bogat pentru a putea dezvolta o comunitate puternica si inchegata, reusind astfel sa aduca mai aproape peste 10.000 de oameni.

Participare: Intrare libera