Amanet Cashbook – cel mai avantajos serviciu de amanet electronice din capitala

BUCURESTI - 13 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Amanetarea electronicelor a ajuns, fara indoiala, unul dintre cele mai cautate servicii pe care casele de amanet le ofera in acest moment. Prin prisma imprumuturilor si a comisioanelor avantajoase de care s-au bucurat mii de clienti, Cashbook Amanet s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai bune case de amanet din Bucuresti si din tara.

amanet dristor

amanet dristor

Comisioanele mici, recalculabile si imprumuturile avantajoase, de care clientii caselor de amanet Bucuresti si din alte orase ale tarii se bucura la amanetarea electronicelor, plaseaza Amanet Cashbook in topul preferintelor majoritatii persoanelor care apeleaza la acest tip de serviciu pentru a obtine sumele de bani de care au nevoie. Experienta indelungata a caselor de amanet Cashbook, dar si fidelitatea clientilor care a fost castigata in timp de serviciile de calitate si profesionalismul angajatilor, vin sa sustina locul pe care acestea il ocupa in preferintele clientilor.

Amanet Cashbook pune la dispozitia clientilor sai serviciul de amanet electronice in numeroase locatii din capitala, dar si din alte orase ale tarii, dintre care cele mai cunoscute: amanet Dristor, amanet Crangasi, amanet Obor, amanet Focsani, Braila, Bacau.

Pentru oricare din locatiile alese, amanet Dristor, Crangasi, Obor sau orice alta casa de amanet din tara, Amanet Cashbook garanteaza siguranta obiectelor amanetate. Persoanele care aleg sa amaneteze electronice sau orice alte obiecte apeland la serviciile Cashbook sunt asigurate ca acestea vor fi stocate in siguranta pe toata perioada amanetarii.

Amanet Cashbook pune la dispozitia clientilor sai nu doar servicii de amanet electronice, ci ofera servicii complete, oricine apeleaza la acestea putand amaneta, pe langa electronice, bijuterii sau chiar autoturisme. Mai mult decat atat, daca persoanele interesate nu pot ajunge la una din casele de amanet puse la dispozitie de Cashbook, exista astazi alternative, asa cum este serviciul de amanet online. Detalii privitoare la acest serviciu oferit de Cashbook, pot fi regasite in permanenta pe site-ul amanetonline.com.