Amanet Cashbook ofera servicii complete in folosul clientilor

BUCURESTI - 31 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Amanet Cashbook pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii ce vin in ajutorul acestora in momentele de criza financiara.

Misiunea Amanet Cashbook are in focus in principal, oferirea de servicii de amanet variate pentru a satisface nevoile celor ce se afla in situatii de impas financiar. De aceea Amanet Cashbook accepta o gama vasta de obiecte ce pot fi date spre amanet - de la telefoane mobile, tablete, laptop-uri, ceasuri, televizoare, la drone, siteme audio, console, dar si masini, pentru ca astfel oricui ii va fi mai usor si la indemana sa isi rezolve problemele economice.

Impedimentele de aceasta natura pot aparea oricand, de aceea pe langa cele 11 locatii ale agentiei de amanet amplasate in cele mai circulate zone ale Bucurestiului, au fost deschise noi agentii in majoritatea oraselor importante din tara cum ar fi Ploiesti, Galati, Bacau, Buzau, Deva, Focsani sau Braila.

Atunci cand clientii nu au timp sa ajunga in locatiile din Bucuresti, Amanet Cashbook ofera o metoda rapida si practica direct de acasa, serviciul de amanet la domiciuliu. Acest serviciu este foarte usor de utilizat si sigur in aceslasi timp, tot ceea ce clientul trebuie sa faca este sa completeze formularul online sau sa ne contacteze pe whatsapp la numarul disponibil pe site: www.amanetonline.com. Daca opteaza pentru cea de-a doua varianta este necesara precizarea categoriei din care face parte produsul, numele acestuia si atasarea unor poze reale. Pentru a fi acceptate este important ca produsele sa fie intr-o stare buna de functionare si prezentare. Dupa acest pas, clientul va fi contactat de catre operatorii call center care il vor informa in legatura cu acceptarea produsului si pretul estimativ pentru acesta. In final, daca produsul poate fi amanetat, acesta va fi ridicat de catre un reprezentnt al agentiei de amanet direct de la domiciliul solicitantului. Acesta va veni insotit de contractul de amanet si va oferi imprumutul pe loc la domiciliu.

Pentru mai multe informatii, pe langa cele deja existente pe site, colegii nostri va stau la dispozitie la adresa de e-mail: office@amanetonline.com si la numarul de telefon: 0720444000 .

 

Taguri: amanet