Amanet Cashbook – Servicii complete de amanet pentru bucuresteni

BUCURESTI - 14 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Amanet Cashbook pune la dispozitia persoanelor interesate de amanetarea unor diverse obiecte, pentru a obtinele sumele de bani de care au nevoie, servicii de amanet complete, de la amanet electronice pana la amanet auto.

amanet crangasi

amanet crangasi

Cu peste 10 locatii de amanet care stau la dispozitia clientilor in zonele de interes ale capitalei, precum amanet Crangasi, Dristor sau Unirii, Cashbook pune la dispozitia persoanelor interesate de amanetarea diverselor obiecte, servicii complete de amanet. Mai mult decat experienta indelungata in acest domeniu, serviciile de amanet prestate de angajatii profesionisti Cashbook, dar si comisioanele avantajoase practicate de casele de amanet Cashbook, ceea ce plaseaza casele de amanet Cashbook in preferintele bucurestenilor este varietatea de servicii de amanet oferite acestora.

Amanet Crangasi, Dristor, Unirii sau orice alta locatie Cashbook din Bucuresti pune la dispozitia clientilor servicii complete de amanet. Clientii pot amaneta aici de la bijuterii si electrocasnice, pana la masini. Imprumuturile se obtin in cel mai scurt timp de la evaluarea obiectelor, iar clientii beneficiaza de garantia pastrarii acestora in conditii optime pentru a evita si cea mai mica urma de deteriorare. In acest sens peste ambalajul obiectelor amanetate, se va pune un sigiliu semnat chiar de catre proprietarul bunurilor.

Indiferent ca vor alege sa apeleze la serviciile de Cashbook din amanet Crangasi, Unirii sau oricare alta locatie din Bucuresti sau din tara, clientii vor fi intotdeauna intampinati in locatii amenajate pentru a urma cele mai inalte standarde, experienta fiecaruia dintre acestia fiind una placuta si sigura, de fiecare data cand apleleaza la serviciile Cashbook Amanet.

Serviciile de amanet oferite de Cashbook au fost in permnenta corelate cu nevoile existente in piata. Astfel, pe langa clasicele servicii de amanet in locatiile de interes din capitala si din tara, Cashbook ofera de ceva vreme si serviciul de amanet la domiciliu, menit sa vina in intampinarea persoanelor care nu pot sau nu au timp sa ajunga intr-una din locatiile puse la dispozitie. 

Taguri: amanet crangasi