Amanet Cashbook: telefoane la preturi accesibile

BUCURESTI - 28 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Cunoscut pentru serviciile de amanet diversificate si oferite cu cel mai mare profesionalism, Amanet Cashbook pune la dispozitia publicului interesat telefoane mobile la preturi accesibile.

Acum poti sa iti iei telefonul mult dorit cu ajutorul seviciului de amanet telefoane.

Acum poti sa iti iei telefonul mult dorit cu ajutorul seviciului de amanet telefoane.

Orientarea catre client este definitorie pentru Amanet Cashbook si de aceea, pe langa serviciul de amanet telefoane, acesta ofera posibilitatea clientilor de a amaneta si tablete, laptop-uri, ceasuri, televizoare, drone, siteme audio, console sau chiar si masini. Agentia de amanet ofera si o gama larga de telefoane pentru cei ce isi doresc sa fie in pas cu tehnologia, dar nu au suficiente resurse financiare.

Serviciile de amanet telefoane Bucuresti ofera atat telefoane de ultima generatie, dar si telefoane mai simple, toate modelele avand pretul corect in functie de performanta si specificatiile avute. Dorind sa vina in ajutorul celor ce nu isi permit un telefon nou, la Amanet Cashbook telefonul poate fi achizitionat atat cu bani, cat si cu un alt obiect dat la schimb care sa aiba aceeasi valoare sau o valoare mai mica plus diferenta de pret. Astfel, un telefon poate fi cumparat si fara a avea efectiv bani pentru acesta.

Amanet Cashbook poate fi gasit atat in Bucuresti, unde exista 11 filiale ale agentiei in cele mai importante puncte din capitala, dar si in alte orase mari din tara precum Ploiesti, Bacau, Buzau, Deva, Focsani, Galati sau Braila. Intelegand ca ritmul societatii actuale este unul alert si oamenii au din ce in ce mai putin timp la dispozitie, agentia ofera si posibilitatea amanetului la domiciliu. In cadrul acestui serviciu, efortul depus de client este unul minim, iar totul decurge foarte rapid. Daca produsul se califica pentru a fi amanetat, imprumutul este obtinut pe loc.

Mereu in serviciul clientilor, Amanet Cashbook ofera garantia seriozitatii si rapiditatii efectuarii tuturor serviciilor. Pentru mai multe detalii, cei interesati pot accesa www.amanetonline.com sau pot apela numarul de telefon: 0720444000.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/amanet-cashbook-telefoane-la-preturi-accesibile