Baneasa - Premiat in editia a XII- a a Galei Premiilor Piata 2017

BUCURESTI - 28 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brand-ul Baneasa a obtinut aprecierea retailerilor si furnizorilor din FMCG si Premiul pentru cel mai puternic brand, in categoria Alte produse alimentare, la editia a XII- a a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, desfasurata miercuri, 15 noiembrie 2017.

baneasa

baneasa

Baneasa este unul dintre cele mai apreciate brand-uri din domeniul moraritului si al productiei de paste fainoase, cu o activitate de peste 30 de ani in acest domeniu. De-a lungul timpului consumatorii si-au exprimat aprecierea, atat pentru gama de paste Baneasa, care este una extrem de variata, cat si pentru produsele de morarit menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte ale acestora. Calitatea si bunul gust al produselor sunt datorate ingredientelor, intotdeauna proaspete, dar si proceselor tehnologice riguros controlate.

De 11 ani, cele mai valoroase echipe din FMCG si Retail primesc, la scena deschisa, aplauze si aprecieri din partea colegilor, competitorilor si partenerilor de afaceri, in cadrul Galei Premiilor Piata. Miercuri, 15 noiembrie 2017, candidatura brand-ului Baneasa a fost aleasa castigatoarea premiului pentru cel mai puternic brand, in categoria Alte produse alimentare, fiind astfel recunoscute eforturile in ceea ce priveste calitatea produselor si a serviciilor oferite consumatorilor.

Premiul castigat de Baneasa miercuri, vine sa confirme intr-o maniera oficiala, ceea ce se cunoaste deja de foarte multa vreme, mai exact, faptul ca Baneasa este unul dintre cele mai iubite si apreciate branduri de produse alimentare. Acest lucru nu este bineinteles intamplator, imaginea Baneasa fiind mereu caracterizata de notorietate si calitate, prospetime si disponibilitate la raft a produselor.

27 de companii au fost premiate in cadrul Galei Premiilor Piata, editia a XII- a 2017, iar Trofeele PIATA au fost inmanate pe baza voturilor apartinand unui numar de 758 de electori, dintre care: 609 comercianti independenti, 17 manageri de achizitii din top 20 retaileri, 58 directori de vanzari din top 100 companii din retail  si FMCG.