BeSpecial – magazinul special cu bijuterii argint pentru toti

BUCURESTI - 2 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

BeSpecial este unul dintre cele mai indragite magazine online si offline de bijuterii argint si pune la dispozitia publicului accesorii potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati.

BeSpecial

BeSpecial

BeSpecial este unul dintre cele mai indragite magazine online si offline de bijuterii argint si pune la dispozitia publicului accesorii potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati.

Fiind in permanenta legatura cu preferintele, nevoile si dorintele publicului, BeSpecial are in portofoliu categorii de produse dedicate atat femeilor, cat si barbatilor. Cei interesati de inele argint, cercei argint sau bratari argint de calitate le pot gasi acum la BeSpecial la un pret avantajos. Mai mult decat atat, BeSpecial are acum o noua oferta atractiva. Orice comanda mai mare de 80 de lei va fi insotita garantat de un cadou la alegere. Butonul “selecteaza cadou” ajuta clientii care comanda pe site sa isi aleaga cadoul preferat din lista afisata in cos.

Un lucru extrem de cunoscut este faptul ca o bijuterie oferita cadou transforma ziua unei persoane radical, de aceea din ce in ce mai multi oameni, femei sau barbati, aleg sa faca astfel de cadouri. Tocmai din acest motiv si din dorinta de a avea numai clienti fericiti, echipa BeSpecial s-a gandit la bugetele fiecaruia si la faptul ca fiecare persoana merita sa se simta apreciata.

Tinand cont de varietatea, pretul si calitatea bijuteriilor, investitia in orice model de bijuterie din argint de pe site-ul BeSpecial.ro sau din magazinul fizic se va dovedi a fi una inteleapta. Cu o gama de bijuterii deosebite, modele realizate atat din argint, cat si din inox, BeSpecial se afla in topul magazinelor online si offline de bijuterii argint din Romania. Din respect pentru client, drept multumire pentru orice comanda mai mare de 80 de lei, BeSpecial ofera in dar un cadou, avand intotdeauna grija sa ofere mici surprize clientilor.

Bijuteriile BeSpecial pot fi gasite pe site-ul www.bespecial.ro sau in magazinul fizic de pe strada Tache Ionescu nr. 8 B, zona Piata Romana, Bucuresti. Pentru informatii suplimentare despre produse, noutati, oferte sau orice alte intrebari, clientii pot apela la numarul de telefon 0722 222 608 si accesa site-ul oficial.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/bespecial-magazinul-special-cu-bijuterii-argint-pentru-toti