BeSpecial ofera acum bijuterii gata ambalate pentru cadouri

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Magazinul de bijuterii argint, BeSpecial, le ofera celor ce se afla in cautare de idei de cadouri pentru persoanele dragi, daruri sub forma bijuteriilor deja ambalate.

Avand in permanenta dorinta de a veni in intampinarea publicului cu solutii cat mai la indemana pentru a le usura procesul de cumparare si ambalare, BeSpecial ofera acum bijuterii argint 925 deja ambalate in cutii pentru cadouri.

 

Bijuteriile regasite pe site-ul bespecial.ro pot fi acum ambalate gratuit pentru a putea fi oferite in dar. Pentru piesele din categoria bijuterii argint au fost gandite cutiute pe diferite marimi, iar pentru bijuteriile din inox, echipa BeSpecial pune la dispozitia celor interesati saculeti speciali. De mentionat este faptul ca acest serviciu este oferit gratuit si are scopul principal de a le usura clientilor munca si de a minimiza timpul petrecut pentru ambalarea cadourilor.

 

De asemena, cei ce cumpara online bijurerii din argint de la BeSpecial au numeroase avantaje precum: posibilitatea de a returna un colet in 14 zile fara a invoca vreun motiv anume,  urmand ca in maxim 10 zile sa primesca toti banii inapoi, transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 ron, iar pentru cele de peste 40 ron taxa platita va fi de doar 8 lei. Lista de beneficii continua cu posibilitatea platii online inclusiv prin Card Avantaj, posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse cu peste 5000 de modele de bijuterii din argint , inox, tungsten, ceramica etc, dar si din argint fara nichel (non-alergice). Publicul poate alege bijuterii handmade de la designeri si artizani internationali, avand garantia ca toate bijuteriile din metale pretioase de pe site sunt marcate si insotite de certificatul de garantare a calitatii.

 

Pentru mult mai multe informatii legate de modul de plasare al unei comenzi, de modul de livrare sau de beneficii, dar si pentru a descoperi intreaga gama de bijuterii argint , publicul poate accesa site-ul bespecial.ro sau poate apela numarul de telefon regasit pe site: 0722 222 608.