Cadourile pentru barbati, mai usor de ales cu Adona.ro

BUCURESTI - 9 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Site-ul de genti, accesorii si cadouri online si-a optimizat oferta de cadouri. Alaturi de gama de produse permanent diverificata, acum clientii pot alege mai usor cadouri, datorita categoriile delimitate de pe site.

cadouri barbati

cadouri barbati

Adona.ro a fost lansat in anul 2013, ca un magazin de genti. Ulterior, datorita cererii masive a clientilor, gama de produse si servicii s-a diversificat, incluzand si categoria Idei Cadouri. Astfel, dupa 4 ani de experienta, putem oferi publicului nostru exact experienta pe care si-o doreste, de la prima vizita pe site, pana in momentul in care ajunge in posesia produsului comandat.

Noi, la Adona, acordam o mare atentie eficientei si respecta, timpul clientului nostri. Astfel, colectia de Idei Cadouri a fost impartita in Cadouri barbati si Cadouri femei, pentru ca utilizatorul sa economiseasca cat mai multe resurse atunci cand trebuie sa aleaga un cadou.

Lista argumentelor pe care le are publicul adona pentru a ne gira cu incredere cand trebuie sa cumpere cadouri femei sau cadouri barbati este mai lunga. Calitatea produselor, seriozitatea furnizorilor din Europa cu care lucram, firma de curierat care livreaza produsele la timp si in siguranta, ambalajele originale, de calitate si estetice, care fac cadourile sa poate fi oferite chiar si fara un efort suplimentar de prezentare. Asadar, fara alte batai de cap. 

De-a lungul timpului, am putut filtra cele mai potrivite idei de cadouri barbati si cadouri femei. Astfel, categoria Idei Cadouri de la Adona cuprinde astazi portofele, ceasuri, curele, seturi cadou. In permanenta, modelele sunt innoite, pentru a putea furniza produse in tendinte. De asemenea, stocurile sunt completate, pentru acele produse pentru care cererea este foarte mare.

In perioada Sarbatorilor (Craciun, Paste, zile onomastice), categoria Idei Cadouri de la Adona este sursa de inspiratie si o solutie si pentru foarte multe firme, agentii si corporatii din Romania. Si pentru aceasta categorie speciala de public, site-ul nostru este acum si mai accesibil, iar cadourile pentru femei si barbati mai usor de vizualizat, ales si comandat online!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/cadourile-pentru-barbati-mai-usor-de-ales-cu-adona-ro