Cashbook in Romania – amanetul online de incredere

BUCURESTI - 1 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Cashbook, unul dintre cele mai de incredere case de amanet din Romania, pune la dipozitia clientilor servicii diversificate pentru ca orice persoana care apeleaza la amanet sa fie multumita. In centrul activitatii amanetului Cashbook a fost, este si va fi intotdeauna clientul, astfel incat acesta sa aiba parte de o experienta de nota zece.

Serviciul de amanet telefoane ofera banii pe loc. Oricine se afla intr-o situatie de criza, care nu suporta amanare, poate alege amanet telefone Bucuresti. Banii se ofera imediat in urma unei evaluari si a unui contract intre cele doua parti. Pentru ca telefonul este bunul pe care il are la indemana orice persoana, Cashbook a introdus si serviciul de amanet telefoane.

Un detaliu extrem de important de care echipa Cashbook amanet tine cont este discretia. Acest amanet ofera discretie maxima pentru orice serviciu, fie ca vorbim de amanet telefoane, amanet online la domiciliu sau amanet offline.

Amanetul online la domiciul este un raspuns la nevoile clientilor care nu au timpul necesar sa se deplaseze la un sediu. Alternativa amanetului offline este sigura si rapida. Singurul lucru pe care clientii trebuie sa il faca este sa completeze formularul online sau sa contacteze pe WhatsApp numarul disponibil pe site. Pentru cea de-a doua varianta este necesara precizarea categoriei din care face parte produsul, numele acestuia, dar si atasarea unor poze reale. Clientul va fi contactat de catre unul dintre operatorii call center-ului pentru a fi anuntat daca produsul este acceptat, iar in cazul in care este, clientului ii va fi comunicat si un pret estimativ pentru bunul in cauza. Daca bunul respecta criteriile de evaluare ale amanetului, atunci este acceptat si va fi ridicat de catre un reprezentant al agentiei de amanet de la domiciliul solicitantului. Aici va fi semnat si contractul intre cele 2 parti, iar clientul va primi imprumutul pe loc.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau nelamuriri despre amanet online, clientii pot accesa site-ul www.amanetonline.com sau pot suna la numarul de telefon 0720444000.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/cashbook-in-romania-amanetul-online-de-incredere