Cel mai eficient tratament celulita marca Dr. Oana Spanu

BUCURESTI - 24 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Celulita este una dintre cele mai neplacute probleme ale pielii pentru femei. Stiind acest lucru si dorindu-si sa le ajute pe doamne si domnisoare in aceasta lupta anevoioasa, Dr. Oana Spanu le incurajeaza pe acestea sa urmeze tratamentul Velashape 3 pentru rezultate garantate in cele mai bune conditii.

Tratamentele pentru celulita sunt din ce in ce mai populare, tot mai multe romance apeland la ele din dorinta de a scapa definitiv de aspectul inestetic al pielii tip coaja de portocala si al vergeturilor. Multe dintre ele insa, manifesta o reticenta in a apela la aceste tratamente cum ar fi Velashape. Ceea ce trebuie ele sa afle este ca astazi exista cele mai sigure metode, insa doar in anumite clinici din Bucuresti. 

Clinica Doamnei Doctor Oana Spanu este una dintre cele mai sigure si mai de calitate din Bucuresti, o clinica unde orice tratament celulita este personalizat si atent urmarit pentru ca rezultatele sa fie cele dorite. Cel mai cunoscut si eficient astfel de tratament este Velashape 3.

Ce este mai exact acest tratament si care sunt beneficiile urmaririi acestuia? Velashape 3 este cea mai noua modalitate nonchirurghicala de tratare a zonelor cu celulita, piele lasata sau cu grasime localizata inestetic. Printre numeroasele beneficii aduse de acest tratament se numara: toleranta ridicata a pacientului, rezultate rapide si vizibile, riscuri minime, nu exista timp de recuperare etc. Cu alte cuvinte, este unul dintre cele mai apreciate tratamente la nivel mondial (modelele de la Victaria’s Secret apeleaza sustinut la acest tratament), conform rezultatelor si spuselor pacientilor, atat femei cat si barbati.

Tratamentul Velashape 3 se adreseaza tuturor persoanelor ce se confrunta cu celulita, cu pielea “lasata”, celor ce au pierdut in greutate si chiar mamicilor dupa nastere. Prin complexitatea mecanismelor de actiune, acest tratament Velashape s-a dovedit mai eficient decat alte optiuni de tratament impotiva celulitei cum ar fi criolipoliza, cavitatia sau endermologia si prezinta un risc mult mai mic comparativ cu lipoaspiratia chirurgicala.

Asadar, femeile ce sufera din cauza aspectului inestetic al pielii, dar si barbatii, sunt indrumati catre clinica Dr. Oanei Spanu localizata in Soseaua Nordului 60, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti sau catre numarul de telefon: +40 725 525 922.