Coliere argint Ioana Preda – modele adaptate trendurilor 2018

BUCURESTI - 23 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de bijuterii din argint, www.ioana-preda.ro, urmareste mereu tendintele in materie de fashion, astfel ca in aceasta primavara iubitoarele de bijuterii vor gasi noi modele de coliere argint, adaptate ultimelor tendite ale acestui an.

coliere argint

coliere argint

Tendintele se schimba odata cu sezonul, iar cele mai multe magazine de accesorii trebuie sa se adapteze acestor schimbari. In ceea ce priveste colierele de argint, in primavara anului 2018 focusul este pus pe pandantivele ce evidentiaza tema naturii, dar se remarca o preferinta crescuta si pentru coliere argint negru.  

Atentia femeilor se indreapta catre categoria de coliere din argint negru alese de acestea pentru finetea si eleganta lor. De asemenea, colierele cu pandantive in forme ce imita elementele naturii au fost si continua sa fie foarte apreciate de femei datorita unicitatii lor. Pomul vietii, colier din argint cu floare sau cu buburuze – sunt doar cateva exemple.

Magazinul online de accesorii de argint ioana-preda.ro ofera unele dintre cele mai calitative si elegante produse la preturi corecte. Cu modele pentru toate gusturile la preturi avantajoase, magazinul se bucura de un real succes in aceasta nisa. Ca si  pana acum, cea mai accesata categorie a site-ului a fost cadouri pentru ea avand in vedere perioada sarbatorilor de iarna. In continuare aceasta categorie are si va avea si in viitor succes, dat fiind faptul ca luna februarie este considerata luna dragostei. Cadourile cele mai comandate de vizitatorii site-ului au fost reprezentate de cercei si inele, urmate de coliere argint si bratari.

In luna martie clientii vor putea profita de ofertele celor doua campanii din site cu ocazia martisorului si a zilei femeii, in cadrul carora vor fi introduse produse noi care se vor afla la reduceri de pana la 60%. Toate categoriile vor beneficia de aceste reduceri tocmai pentru a usura procesul de cumparare a cadourilor in luna martie.

Un accesoriu simplu si elegant poate schimba aspectul intregii tinute, iar aceasta este si ideea pe care mizeaza majoritatea femeilor. De aceea, oferta regasita pe site referitoare la transportul gratuit ramane valabila in continuare astfel incat clientii sunt incurajati sa comande produse de calitate pentru persoanele dragi. De asemenea, clientii face o vizita in showroom la adresa indicata pe site.

Taguri: colierecoliere argint