Design interior pentru casa ta realizat de eproiectedecase.ro

BUCURESTI - 5 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Cunoscuta pentru realizarea si constructia de proiecte de case , echipa eProiecte infrumuseteaza orice tip de locuinta, oferind si servicii de amenajari interioare, design interior sau renovari.

In prezent, aceste servicii sunt disponibile pentru zona Bucuresti – Ilfov si constau atat in proiectarea, cat si executarea design-ului interior. Lucrarile de amenajare pot fi adaptate fie pentru locuinte, case sau apartamente, fie pentru sedii de firma, spatii comerciale, baruri, cluburi, restaurante sau hoteluri.

Asemenea oricarui proiect casa realizat de echipa eProiecte, care se preda complet catre client, si proiectul de amenajare interioara vine cu detalii de executie, insotite de liste de materiale si furnizori de unde se pot achizitiona. Chiar daca vorbim de renovarea unui spatiu, recompartimentarea acestuia sau implementarea unui nou concept de afacere, in realizarea unor proiecte de case, specialistii eProiecte vor mixa dorintele beneficiarilor cu arhitectura functionala si noile tendinte din domeniu, pentru ca rezultatul sa fie cel scontat. Pe langa proiectul tehnic, la final vor fi realizate imagini reprezentative care sa reflecte asezarea in spatiu a elementelor ce alcatuiesc noul desingn.

In plus, pentru orice tip de proiecte case aflate la rosu, echipa eProiecte poate realiza partea de finisaje. Oferta de executie va fi emisa in baza unui deviz in care sunt expuse costurile de materiale si manopera, iar tehnologiile folosite si garantiile oferite sunt explicate in detaliu. Ritmul de lucru este unul rapid si eficient, care respecta indicatiile de montaj si standardele de calitate. De asemenea, tarifele sunt adaptate la contextul economic prezent, fiind stabilite ulterior vizitei locatiei si trasarii cerintelor din partea beneficiarului.

Cu o experinta de peste 8 ani in domeniul realizarii proiectelor de case, echipa eProiecte este compusa din arhitecti specializati in design interior si subechipe dedicate finisajelor. Fie ca este vorba de lucrari ce implica amenajari interioare, recompartimentari, renovari sau design interior, cei interesati pot apela numarul de telefon 0736 478 471 sau pot trimite un e-mail la adresa eproiectedecase@gmail.com.