Eosette.ro: Top 3 cele mai comandate stickere decorative in 2017

BUCURESTI - 8 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Eosette.ro se adreseaza tuturor celor interesati de amenajarea spatiului interior, in special famiilor cu copii. De la stickere decorative pentru camera copiilor, pana la stickere pentru bucatarie sau living, Eosette.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de modele la preturi accesibile.

stickere decorative

stickere decorative

In alegerile celor interesati, Eosette.ro a fost principala sursa de inspiratie datorita gamei diversificate de produse. In 2017 pe Eosette.ro s-au remarcat 3 modele de stickere decorative  ce au inregistrat cele mai multe comenzi astfel:

Prima optiune a clientilor a fost stickerul 3d cu fluturi  - model ce include in un set de 12 fluturi 3D de marimi diferite ce pot fi aplicati atat ca stickere decorative cat si ca magneti de frigider. Instructiunile cu care stickerele sunt livrate sunt clare si usor de urmat. Modelele in nuante viu colorate (rosu, albastru, galben, verde, mov si alb) vor schimba aspectul camerei aducand-o la viata.

Locul doi in top ii revine autocolantului de perete pentru copii – podul cu animale – un model cu care cei mai multi parinti au rezonat tocmai pentru ca aduce in camera micutilor o lume de basm. Fiecare element din set este repozitionabil astfel incat sa poata fi aplicat dupa bunul plac.

Al treilea produs in preferintele cleintilor se regaseste in categoria sticker perete copii – ursuleti in actiune  - usor de lipit si pe alte suprafete in afara de perete precum oglinzi, usi, rame de pat sau ferestre, acest model aduce in camera copiilor o lume de basm colorata. Usor detasabile, cu un aspect natural si la un pret accesibil, stickerul de perete disponibil pe Eosette.ro va aduce orice camera la viata.

Aspectul camerei in care ne petrecem cel mai mai mult timp ne influenteaza foarte mult starea de spirit si contribuie la crearea unei atmosfere ideale. Eosette.ro s-a gandit la toate aceste aspecte si de aceea isi intampina vizitatorii cu un numar impresionant de categorii de stickere incepand cu stickere decorative cu animale, stickere perete copii , stickere educative si terminand cu stickere fosforescente sau 3d.

 Pentru 2018, Eosette.ro si-a propus sa vina in intampinarea clientilor sai cu noi modele de stickere decorative si mai creative la aceleasi preturi accesibile. Toate produsele pot fi comandate simplu si rapid pe site, comanda urmand sa ajung in cel mai scurt timp posibil.