eProiecte - Proiecte de case la un pret accesibil oriunde in tara

BUCURESTI - 2 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Echipa de specialisti formata din 7 arhitecti si 4 ingineri realizeaza proiecte de case in functie de nevoile si dorintele clientilor. Proiectele de casa sunt gandite in acord cu realitatea pietei astfel incat sa se incadreze in bugetul stabilit de la inceput.

Echipa de specialisti formata din 7 arhitecti si 4 ingineri realizeaza proiecte de case in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Echipa de specialisti formata din 7 arhitecti si 4 ingineri realizeaza proiecte de case in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Echipa eProiecte s-a facut remarcata prin abordarea pragmatica, ancorata in realitatea pietei in care activeaza. Acestia asigura proiecte case ce se incadreaza in bugetele familiilor cu care colaboreaza. Specialistii au ca focus principal sa inteleaga foarte bine dorintele, nevoile si fricile pe care le au familiile cu care colaboreaza pentru a oferi un proiect casa care sa li se potriveasca.

In functie de terenul de care dispun, clientii pot alege unul dintre proiectele disponibile pe site. Incepand de la proiecte de case cu etaj, proiecte de case mari peste 160 mp, proiecte case medii, proiecte case mici si pana la proiecte case cu mansarda. Toate aceste proiecte de case sunt modificate in functie de dorintele clientului pentru a asigura maximum de confort in viitoarea locuinta.

Un alt aspect pe care il acopera echipa eProiecte este construirea casei. Acestia construiesc atat case la rosu, cat si case la cheie. In functie de preferinte, clientii  pot alege sa construiasca alaturi de echipa eProiecte sau pot alege sa le fie livrat proiectul oriunde in tara.

Cu o experienta acumulata din 2011 si pana in prezent, echipa eProiecte isi practica meseria cu entuziasm reusind sa implementeze o intreaga serie de proceduri care sa simplifice intregul parcurs proiectare-autorizare-executie. Aceasta serie de proceduri asigura obtinerea de avize necesare construirii unei case, astfel echipa eProiecte se asigura ca totul decurge ca la carte si ca proiectul casei va fi realizat cu succes.

Cei interesati pot cere mai multe detalii apeland numarul de telefon 0736478471, trimitand un mail la adresa eproiectedecase@gmail.com sau accesand site-ul oficial eproiectedecase.ro