Gama de sosuri pentru paste Baneasa adaptata preferintelor consumatorilor romani

BUCURESTI - 26 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cea mai cunoscuta si consumata marca de paste si produse fainoase din Romania, Baneasa, si-a adaptat gama de sosuri pentru paste tendintelor de consum ale publicului roman, dezvoltate de la aparitia brand-ului pe piata si pana in prezent.

sosuri pentru paste

sosuri pentru paste

Succesul marcii Baneasa, cea mai iubita marca de produse si paste fainoase din Romania, precum si gradul inalt de fidelizare a consumatorilor romani, a facut ca portofoliul de produse oferite sa fie extins si sa cuprinda si produse din bucataria mediteraneana. Astfel, printre produsele oferite de Baneasa, a aparut si gama de sosuri pentru paste, caracterizata intotdeauna de calitate si prospetime.

In Romania, pastele fainoase au devenit foarte populare, acoperind o plaja larga de preferinte si fiind consumate de toate categoriile de varsta, indiferent de sex. Oamenii le consuma traditional, in supe, ciorbe sau desert, dar, din ce in ce mai mult ca fel principal. Pentru consumul pastelor ca fel principal, Baneasa si-a orientat gama de sosuri pentru paste catre tendintele de consum ale publicului roman. Astfel, la raft consumatorii gasesc trei dintre cele mai utilizate sosuri in retetele de paste preferate de romani: Sos pentru paste cu masline, Sos paste Arrabbiata si Sos paste Bolognese.

Sosurile pentru paste Baneasa sunt produse din cele mai bune rosii, care sunt selectate si culese la maturitate, avand astfel o aroma intensa, capabila sa satisfaca si cele mai sofisticate gusturi gastronomice. La prepararea sosurilor pentru paste oferite de Baneasa sunt urmate retetele celor mai bune traditii italiene, fiind folosite ingrediente simple, naturale si gustoase.

Produsele Baneasa sustin, prin natura lor, stilul de viata modern, astfel ca pe site-ul pastebaneasa.ro, iubitorii bucatariei italiene se pot inspira acum din numeroase retete de paste precum si alte preparate specifice.

Cu o traditie de peste treizeci de ani, marca Baneasa este unul dintre cele mai apreciate nume in domeniul moraritului si productiei de paste fainoase, numarandu-se de asemenea si printre cele mai puternice fabrici din Europa Centrala si de Est.