Gama diversificata de geluri semipermanente colorate pe Bio-Sculpture.ro

BUCURESTI - 30 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Lider mondial in ingrijirea unghiilor sanatoase, Bio Sculpture, ofera astazi cea mai diversificata gama de geluri semipermanente colorate de pe piata. Mereu in intampinarea clientelor, brandul isi pastreaza promisiunea de a aduce cele mai bune produse care redau sanatatea unghiilor si stralucirea lor.

Bio Sculpture stie ca o manichiura rezistenta si placuta din punct de vedere estetic are nevoie si de geluri semipermanente colorate. Astfel ca, orice doamna sau domnisoara care se afla in cautarea de gel semipermanent colorat poate alege acum din peste 60 de produse gandite si concepute pentru a pastra sanatatea unghiilor. Astfel de geluri evo sustin schimbul de vapori de apa si oxigen, permitand unghiilor sa isi pastreze vitalitatea.

Infuzate cu vitamine esentiale, gelurile semipermanente colorate de la Bio Sculpture previn degradarea unghiei, fiind usor de indepartat. Mai mult decat atat, datorita unei tehnologii superioare de aderenta, gelurile semipermanente rezista pana la 3 saptamani, indiferent de nuanta. Gelurile semipermanente Bio Sculpture se gasesc intr-o paleta larga de culori, de la cele mai deschise si pigmentate, pana la cele mai inchise.

Proiectate de la baza dupa conceptul Evo Base, gelurile semipermanente colorate de la Bio Sculpture ofera cea mai buna combinatie dintre siguranta si performanta. Aceasta formula medicala dupa care sunt create gelurile evo asigura folosirea ingredientelor de cea mai buna calitate. Astfel ca, acestea nu contin formaldehida, DBP si nici Camphor, iar vitaminele A si E din compozitia lor migreaza pe unghie dupa procesul de polimelizare.

Fara indoiala, gelurile semipermanente colorate de la Bio Sculpture sunt cea mai buna alegere pentru unghii stralucitoare, mereu intacte si sanatoase. Acestea urmeaza abordarea etica a brandului, astfel ca toate produsele sunt 100% vegane, nefiind testate pe animale. Pentru mai multe informatii despre geluri, dar si despre alte produse, site-ul www.bio-sculpture.ro si adresa de e-mail andreea.lascu@bio-sculpture.ro sunt mereu disponibile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/gama-diversificata-de-geluri-semipermanente-colorate-pe-bio-sculpture-ro