Genti dama – Oferte finale cu preturi speciale pe adona.ro

BUCURESTI - 22 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sfarsitul sezonului de iarna vine cu reduceri importante in categoria de genti dama regasita pe site-ul adona.ro. Publicul feminin, pasionat de fashion, poate alege dintr-o varietate de genti la preturi speciale, in cadrul campaniei cu oferte finale, dedicate acestui sezon.

Adona.ro

Adona.ro

Mai este doar putin timp pana la aparitia noii colectii de genti pe adona.ro, dar pana la acest moment publicul Adona se poate bucura de preturi speciale dedicate acestui sfarsit de sezon. Asadar, pe site poate fi regasita o diversitate de genti dama ieftine, cu modele variate, atat din punct de vedere cromatic, cat si al design-ului.

De ofertele finale de pe site, cu posete dama ieftine, clientii Adona se pot bucura in continuare, o buna perioada de timp. Pe site pot fi comandate acum si cele mai indragite modele de genti, care au revenit din nou in stoc.

Adona.ro este lider pe piata de genti online din Romania, acest lucru datorandu-se diversitatii si calitatii fiecarui produs in parte. Clientele noastre sunt obisnuite sa gaseasca periodic zeci de genti si accesorii noi pe site, destinate atat nevoilor acestora, cat si publicului masculin.

Gentile Adona sunt selectate de la furnizori de top exclusiv din Europa. Diversitatea si materialele aduc lunar mii de comenzi, iar gentile si accesoriile fac fericite mii de femei pasionate de moda. Produsele noastre sunt apreciate de persoane din toata tara, care comanda genti si accesorii online, avand incredere in corectitudinea si seriozitatea care ne-au consacrat in toata aceasta perioada.

Produsele din categoria de genti, precum orice alta categorie de produse Adona, atat pentru femei, cat si pentru barbati, pot fi comandate acum cu costuri de transport zero. In maxim 48 de ore, produsele comandate ajung la destinatie, sigur si in cele mai bune conditii. Pentru orice alte informatii,  operatorii Adona raspund oricand la numarul de telefon 0727 239 399, oferind detalii suplimentare si asistenta. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inobox-evolution-srl/genti-dama-oferte-finale-cu-preturi-speciale-pe-adona-ro